• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Greenscreen - Tyg och Färg - Chromakey

Greenscreen - Chromakey Greenscreen
Greenscreen - Chromakey

Söker du en vacker, unik eller häftig bakgrund till film eller foto? Med Greenscreen färg från Magpaint eller Greenscreen Bomullstyg är allt möjligt. Passar lika bra i hemmet som på arbetsplatsen eller i studion. Använd ett redigeringsprogram och lägg enkelt till önskad bakgrund.

Populära produkter

Hur fungerar Green Screen?

Genom att filma en karaktär eller ett objekt framför en grön yta kan du senare enkelt ändra bakgrunden genom Chomakey-tekniken. Se till att personen eller objektet inte är grönt eller bär gröna kläder och ställ in ljuset. Vi rekommenderar belysning bakifrån. Det bör inte finnas några skuggor på bakgrunden, därför hjälper det ofta om objektet är minst 3 meter från skärmen. Tänk på att fladdrande hårstrån ofta skapar problem eftersom att de är för tunna för att uppfattas av datorn vilket kan göra att håret försvinner.
 

Green Screen för hemmabruk?

Vi använder alltmer vår egen videoinspelning. Till Vlog, fotografi, för att skapa egna musikvideor eller till och med hela filmer. Du kan använda den naturliga miljön för det, men du kan också ta det ett steg längre. Vad sägs om att blogga från Times Square i New York utan att behöva resa dit? Green Screen Färg gör det möjligt.

Green Screen Arbetsplats
Green Screen på arbetsplatsen?

Video används också alltmer som ett kommunikationsverktyg för företag och arbetsplatser. En instruktionsvideo eller presentation kan enkelt och snabbt göras mycket mer attraktiv genom att placera presentatören i en lämplig miljö.

Läs mer
Stäng
Produkter