• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Julstämplar

Julstämplar Stämplar till jul
Att julstämpla är mycket enkelt! Börja med att provstämpla på ett skräp-papper först, så att du vet hur hårt du ska trycka, och om du har rätt mängd färg. Klicka här för att se färg-stämpeldynor. Tips! Gör eget omslagspapper med upprepade stämpeltryck, eller stämpla mottagarens namn på din julklapp! Det finns olika typer av stämplar. Genomskinliga clearstamps, klassiska julstämplar på träkloss, eller EZ-monterade julstämplar som kräver akrylblock.

Populära produkter

God jul stämpel

Det finns ett antal olika sorters god jul stämplar så som stämplar på kloss och clearstamps med mera. Läs på respektive stämpels beskrivning för närmare information. God jul stämpel är den vanligaste stämpeln till julen. Det som skiljer dem till största del är i vilken font eller stil som texten i orden god jul är skrivet med. Den populäraste fonten brukar år efter år vara någons slags skrivstil med mycket snirklar. Det andra man bör tänka på förutom om man gillar designen på stämpeln är storleken. Är det en stämpel som ska få plats på ett julkort eller kanske på en adressetikett så kräver det olika storlekar. Glöm heller inte att köpa en passande stämpeldyna och om man köpte en vid förra julen så bör man kontrollera om den torkat ut eller fortfarande går att använda. Julstämplar är perfekta för att skapa egna, unika julklappspåsar eller omslagspapper. Du kan också använda stämplar för busiga nissebrev, siffror till din paketkalender och julpyssel kit.

Jul stämpel

Det finns gott om olika sorters jul stämplar. Några exempel är olika texter med jul tema så som stilla natt eller psalmer. Det fin otaliga sorters bakgrundsstämplar med olika vinterlandskap eller julmotiv. Stämplar med julklappar och granar är också mycket vanligt. Titta noga på bilderna då den mest oansenliga stämpeln i själva verket kan vara den som är perfekt till just ditt ändamål. En liten tomte eller ängel med budskap om julen kan enkelt och stilfullt pryda handgjorda tändsticksaskar. Oavsett vilken jul stämpel du bestämmer dig för så tänk på att du även kan behöva stämpeldyna och eventuellt ett akrylblock att placera julstämpeln på. 

Läs mer
Stäng
Produkter