Träleksaker och träfigurer

Träleksaker, Träfigurer och 3D-pussel

Träleksaker är en klassiker som är både hållbara och giftfria och passar utmärkt för barn i alla åldrar. Våra träleksaker är omålade och kan antingen användas som de är eller målas och dekoreras efter fri fantasi. Här hittar du bland annat roliga träfigurer, klossar, jojos, maracas och 3D-pussel. 

Populära produkter

Träleksaker

Klassiska träleksaker i form av klossar, bilar, jojos, maracas, snurror och hopprep. Levereras omålade och kan utan problem användas som de är eller målas och dekoreras efter eget önskemål. Kika gärna in i vår kategori akrylfärg och bli inspirerad.

Träfigurer

Dekorativa träfigurer med barnmotiv. Här hittar du vackra enhörningar, glada regnbågar, söta feer, coola pirater och gulliga havsdjur. Våra träfigurer har fot eller platt undersida för att kunna ställas på en hylla, eller i fönsterkarmen på barnrummet. Kan dekoreras med till exempel barnlera, tuschpennor eller akrylfärg.

3D-pussel

Ett 3D-pussel ligger inte platt på bordet utan byggs ihop till en tredimensionell figur. Våra 3D-pussel läggs som vanliga pussel där bitarna passar in i varandra, men bör limmas för bästa hållbarhet. Bygg ihop 3D-pusslet tillsammans med en vuxen och måla och dekorera. Här hittar du vackra djur, coola fordon, sätt-ihop-själv hus som med lite färg kan bli en mysigt nissehus eller dockhus. Vill du ha ett mer verklighetstroget hus kan du kika in i vår kategori Fairy Garden och dekorera med våra miniatyrföremål. 

Du hittar allt vårt pyssel för barn här!

Produkter