• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Glasspinnar

 Glasspinnar bygga borg eller Glasspinnar miniatyr möbler

Tänk att glasspinnar kan vara så barnsligt kul! Låt fantasin dra iväg till riddarborgar, höghus-byggnader, slott och palats, eller varför inte ett sjörövarskepp eller en cool lampa? Välj mellan olika storlekar för att fullända dina skapelser, och måla med t.ex. akrylfärg för att få en extra kreativ touch. Limma med limpistol eller trälim.

Populära produkter

Glasspinnar till pyssel

Förr fanns det bara standard glasspinnar att pyssla med. Nu för tiden så finns det en uppsjö av olika sorter, storlekar och färger att tillgå. När man gör staket så är glasspinnar mini perfekta. De har en lagom höjd på 5,5 cm som passar de flesta bondgårdsdjur. Glasspinnar av mossgummi är ganska ny företeelse. De matchar standard glasspinnarna i storlek och kan användas som dekoration, gräsmatta eller dylikt. Konstruktionspinnar är en glasspinne med hål i eller små smart placerade jack. Det kan ge smartare konstruktioner och snyggare designer. Det möjliggör även mängder av projekt och lek där man förut behövde använda lim. 

Glasspinnar av bok

Det finns flera anledningar till att en glasspinne vanligtvis tillverkas av bok. Bok är ett hårt träslag men ändå böjligt. Bok är även ett långfibrigt träslag, vilket bidrar både till dess naturliga seghet, och gör att man till största del slipper sticka sig i tungan när man äter glass. Sist men inte minst så är bok nästan smaklöst. Det är ju glassen som skall smaka och inte glasspinnen.

Glasspinnar lykta Glasspinnar lykta glasspinne

Läs mer
Stäng
Produkter