• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Montana Black

Proffssprayen för alla konstnärer inom graffiti, gatukonst, möbler, dekoration, pyssel och hobby! Montana BLACK är helt överlägsen i sin klass. Sprayfärgen har en nitrokombinationsbaserad formel som garanterar hög täckning, matt finish, perfekt kontroll och enkel hantering. Torktid på 3-5 minuter. Montana Cans BLACK-serie är en av världens absolut bästa sprayburkar utvecklade för graffitimåleri.

Ladda ner Montana Black Färgkarta här!

Populära produkter

Montana Black Sprayfärg

Montana black har en kort torkningstid möjliggör snabb återanvändning och överlappning med andra färger omedelbart. Färgen håller högsta kvalitet och är utvecklad med miljö och hälsa i åtanke. Montana Black sprayburkarna är utrustade med en högtrycksventil som gör det möjligt för användaren att applicera färgen snabbt och precist.

Sprayfärg för alla väder

Montana Black fungerar tillförlitligt i extremt kalla förhållanden. Perfekt för konstnärer och DIY-are som arbetar utomhus i kalla klimat. Observera att ett fall i burktrycket kan inträffa när temperaturen når 0° och lägre. För bästa prestanda är det viktigt att hålla dina burkar varma så länge som möjligt. Montana black har europeiska färgpigment av högsta kvalitet och innehåller tillsatta UV-blockerare vilket ökar färgens livslängd.

Läs mer
Stäng
Produkter