• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Färg - Lack

Färg, lack, textilfärg, canvas, akvarellblock och mycket, mycket mer. Här hittar du allt för att göra egna magnettavlor, ansiktsfärg till barnens kalas, mod podge till altrade askar, fönsterdekorationer, personliga tavlor till hemmet och såklart färg att fräscha till möbler och dylikt. För att få fler tips så har vi även en kategori som heter Inspiration Färg som väcker liv i skaparlusten! 

Kategorier

Populära produkter

Konstnärs- och hobbyfärg i bra kvalitet för olika behov.

Akryl och akvarellfärg

Ansiktsfärg och teatersmink

Glasfärg och andra specialfärger

Dukar och pannåer/målarplattor

Sidenfärg i 20 vackra nyanser

Sidenfärg är ett underbart skimrande medium som sätter färg på det tunna sidenet. Du kan gör vackra sjalar, klänningar, toppar, nattlinnen, blusar mm. Låt dig inspireras av sidenmålerskan från Bali på vår instruktionsvideo!

Hon använder samma utsparningsteknik som vid batik med hett vax i en liten behållare. Därmed sparar hon det som ska förbli ljust, innan hon lägger på sidenfärgen. Denna lever sitt eget liv och det blir man varse när man lagt på en eller två färger. De underbaraste mönster uppstår av sig själv.

Ett enklare sätt är att använda gutta till konturerna runt sidenfärgen. Den kan vara transparent eller färgad. Se video!

En annan sidenteknik är saltmålning. Man strör salt över den våta färgen och då bildas fläckar, stjärnor eller blommor. Saltkristallerna drar till sig färgen och ett ljusare mönster framträder. 

Specialfärger

Royal Silk sidenfärg från Schjerning

Detta är en härlig sidenfärg med hög pigmentering. Den ska ångfixeras eller kokas för att bli hållbar. Se instruktion vid färgerna! Färgen är vattenbaserad och blandbar sinsemellan. Den ger en underbar lyster till det luftiga sidentyget. För att begränsa färgfälten används gutta.

 

Color Up från Viva Decor

Vattenbaserad färg till dekoration av både imiterat och äkta läder samt diverse syntetiska material.
Elastisk, halvblank, fuktavisande och tålig färg med bra täckförmåga, vilket gör den lämplig till uppfräschning samt dekoration på väskor, skor, bälten m.m. Färgen kan användas på både ljusa och mörka material.

Prima Marketing

En av de ledande företagen i scrapbooking/hobby branschen beläget i Kalifornien. Specialiserar sig på all sorts utsmyckning blommor, papper, färg mm

Kvalitetsprodukt. Vattenbaserad, giftfri sprayfärg i kategorierna

Vintage metal, Sparkling Pastel och Slutry Shimmer

Sök upp din favorit! Se Inspirationsfilm!

Vattenbaserad spray färg från Prima Marketing. Primas Color Bloom spray är perfekt till infärgning av t.ex. blommor, dekorationer och papper. En heltäckande spray med två lägen: fint skimmer eller splash-effekt. Finns i 22 olika färger och i tre olika kategorier som ger olika effekter. 

Fingerfärg från A-color

Underbara, roliga fingerfärger som är CE certifierade och A klassade. Lätta att arbeta med och torkar till en matt yta. Låt kreativiteten flöda och sätt färg på barnkalaset, maskeraden eller partyt! Gör vackra vårtavlor med dina fingertoppar och glöm inte Tummen på äventyr!

Påskpynt med de minsta

Klipp ut former i papp och låt fingrarna vandra över dem. Sätt i matchande snöre och mormor/farmor blir glad! Lite guldstänk förhöjer effekten! Använd Art metall eller Bladmetall.

 

Fleur Chalky Look Paint Spray

Detta är en snabbtorkande, vattenbaserad, mycket täckande färg utan lukt! Färgen ger en mjuk, matt finish, chalky look, som efterpoleras med vax eller lack. Med Fleur Chalky look kan du måla på allt: trä, plåt, plast, terrakotta, tyg, betong, järn, glas, papp m.m. Färgen droppar inte, vilket gör den väldigt lättanvänd, även för nybörjare. Du behöver knappast någon primer för färgen fäster på alla torra, rena ytor.

Fleur Chalky Look har ett livfullt utseende. Färgen vibrerar av liv och har en matt djup lyster. Detta åstadkommes genom att de ingående färgpigmenten är väldigt finmalda. Pigmentet är mineral och metaller som blandas och finfördelas till färgpigment. Om du börjat använda Fleur färgerna så vill du knappt sluta. Du märker skillnaden!

Fleur Chalky Look spray paint

Högpigmenterad, täckande sprayfärg i underbara nyanser för möbler och prydnadsföremål. Vattenbaserad, användarvänlig och utan miljöpåverkan. 

Fleur

Detta är en italiensk firma som har specialicerat sig på färger för dekorering och restaurering av möbler, konstverk, bruksföremål mm. De har en 200 årig tradition av färgtillverkning och är kända för sina fina pigmentblandningar. En kvalitetsprodukt med andra ord.

Chalky look

Detta är ett annat begrepp för Shabby chic, dvs ommålade bruksföremål och möbler, som fått en yta av matt pastellfärg och där slitage och färgskiftningar är önskvärda inslag. I Fleur Chalky sortimentet hittar du snabbt din favoritnyans och får ett vackert resultat. Kan efterbehandlas med vax eller med Fleur Chalky Lack klar, matt eller satin. Den får då en smutsavvisande yta.

Tattered Angels - Glimmer Mist

Glimmer Mist Spray från Tattered Angels ger ett vackert, tunt lager skimmer på de flesta material, så som papper, akryl, metall, tyg, chipboard, osv. Mycket tjusigt vid användning med masker och schabloner! Vattenbaserat, syrafritt och giftfritt.

Ett färgföretag i Arkansas, USA som skapade denna underbara skimrande sprayfärg främst för scrapbookinghobbyns behov av heltäckande skimrande färg. Den blev snabbt mycket populär och företaget har nått en internationell köpkrets. Färgen fäster på alla torra underlag och används mycket i all DIY verksamhet. Mycket vacker med schabloner/stenciler.

Loppisfynd - återbruk med Glimmer Mist

Öppna ögonen för alla roliga saker du kan altra/förnya/ med hjälp av färg och fantasi! Möbler, prylar, skålar, burkar, korgar...... Allt kan förnyas med färg!

Glitter-penseln för den skapande glamourälskaren! Penselspetsen gör det lätt att applicera glitterstänk och skimmer på t.ex. målade motiv, på mulberry rosor, blommor, band och papper. Snabbtorkande, tunn färg utan kladd! Finns i många olika färger, samt clear, som ger enbart glitter-skimmer utan färg.

 

Wink of Stella glitterpensel

Många olika nyanser med glitterstänk. Du för penseln över ytan för att accentuera blomblad, kläder, stämpelmotiv mm. Även för text t ex på mörka albumblad.

 

Humbrol Enamel är en av världens ledande färg för byggsatser och modellbyggen. Denna lösningsmedelsbaserade och snabbtorkande lackfärg passar för plast, trä, metall, glas, porslin, papper, sten, torkat lergods m.m. Kan också användas för sprutmålning, förtunna då färgen med ”Humbrol Enamel Thinner”. För inom- och utomhusanvändning. 

Humbrol lösningsmedel

Detta är en "vuxen" färg dvs man måste kunna handskas med Thinner, ett lösningsmedel med stark lukt. Se till att du har god luftväxling där du arbetar. 

Schmincke konstnärsfärg

Schmincke har tillverkat konstnärsfärg av högsta kvalitet sen 1881. Det är nu fjärde generationen som stolt för traditionen vidare. Utövande konstnärer i hela Europa vet att Schmincke håller vad de lovar. Högkvalitet och allt fler nyanser att väja mellan. 

Akvarell, olja och akryl 

Färgerna från Schmincke är av högsta kvalitet!

Schmincke Akademie

Konstnärsfärg i akryl av hög kvalitet från tyska Schmincke. Hög pigmentering. Bästa ljusbeständighet. Vackert glansig när den torkat. En akrylfärg för såväl den utövande konstnären som den kvalitetsmedvetne amatören. Alla färger är sinsemellan blandbara.  Penslar tvättas med vatten och färgen spädes med vatten. Kadmiumfri.

Konstnärsfärg till bra pris

Pröva Schmincke om du inte redan gjort det! Finns i alla klassiska nyanser och olika förpackningsstorlekar.

Akrylfärg av mycket bra kvalitet. Ljusäkta, har ett högt innehåll av färgpigment och bevarar sin karaktär efter torkning. Rekommenderas till dig som är nybörjare och dig som redan är konstnär.
Kan förtunnas med vatten, blandas med andra färger från samma serie och användas på de flesta rena och fettfria ytor. 
Halvtransparent, bra ljusbeständighet.

Akrylfärg av mycket bra kvalitet. Ljusäkta, har ett högt innehåll av färgpigment och bevarar sin karaktär efter torkning. Rekommenderas till dig som är nybörjare och dig som redan är konstnär.
Kan förtunnas med vatten, blandas med andra färger från samma serie och användas på de flesta rena och fettfria ytor. 
bra ljusbeständighet.

Schmincke Akademie

Konstnärsfärg i akryl av hög kvalitet från tyska Schmincke. Hög pigmentering. Bästa ljusbeständighet. Vackert glansig när den torkat. En akrylfärg för såväl den utövande konstnären som den kvalitetsmedvetne amatören. Alla färger är sinsemellan blandbara. Penslar tvättas med vatten och färgen spädes med vatten. Kadmiumfri

Schmincke konstnärsfärg

Schmincke har tillverkat kontnärsfärg av högsta kvalitet sen 1881. Det är nu fjärde generationen som stolt för traditionen vidare. Utövande konstnärer i hela Europa vet att Schmincke håller vad de lovar. Hög kvalitet och allt fler nyanser att väja mellan. 

Akvarell, olja och akryl 

Färgerna från Schmincke är av högsta kvalitet!

Konstnärsfärg till bra pris

Pröva Schmincke om du inte redan gjort det! Finns i alla klassiska nyanser och olika förpackningsstorlekar.

Konstnärsmedier

Dessa medhjälpare i ditt skapande kan göra susen. Med primern förbättrar du underlaget och sparar därmed färg och med pastan kan du bygga upp strukturer och forma reliefer.

Med lacken blankar du upp och bevarar känsliga färger som akvareller och pasteller och olika kritor och kol.

Konstnärsmedium

Här hittar du olika blandningar som förändrar din färg. De kallas för medier. 

Art Acrylic lack 

Ett lack som bevarar din akrylfärg. Du kan välja mellan blank eller matt. Lacken är vattenbaserad men är permanent när den torkat.

Pigment modelleringspasta

Denna finns som grövre eller finare. Båda ger struktur åt underlaget och kan bearbetas medan den är våt. Till exempel när du vill förbättra en ram eller bygga upp en ny struktur på din tavla eller skapelse. Titta på kakorna dekorerade med "grädde"! (=pasta fin)

Super primer

Detta är en grundande färg som ger bättre underlag för vattenbaserade färger. Den mättar grova strukturer så att det går åt mindre färg t ex på sten, betong, masonit, mdf, hessian (väv) Kan också användas till målarduk och när du vill måla över en tavla.

Pigment Art School akrylfärg i studiokvalitet

Denna färg är en akrylfärg med hög pigmentering och medium ljusäkthet. Det innebär att den har samma nyans när den torkat. Den är vattenbaserad och torkar på ung 20 min. Den passar därför bra i målarkurser och till skolbruk. Man kan färdigställa en målning på ganska kort tid. När färgen torkat är den övermålningsbar och permanent. En utmärkt färg att testa målning med.

Akrylfärg för experiment

Akrylfärg används både ute och inne. Man gör t ex stora muralmålningar och grafittiväggar med akrylfärg. Det är vår vanligaste färg inomhus till snickerier och väggar och till all hobby och konstnärlig verksamhet. 

Luktfri och snabbtorkande

Akrylfärg att lätt att måla med eftersom den inte behöver några farliga lösningsmedel som t ex oljefärger. Den torkar snabbt och det gör att bilden kan justeras redan efter ca 20 min när ytan torkat. Om man tycker det är för snabbt, så kan man förlänga torktiden med ett speciellt medium, så att den kan jämföras med oljefärg vad gäller bearbetningstid. Dvs man kanske vill ta en fika och låta bilden vila för att senare bättra på. 

Akryl på alla ytor

Akrylfärger fäster på alla underlag som är torra och rena. Ibland behövs ytan grundas med en primer, dvs en enklare grundfärg som tar bort ojämnheter i strukturen och som blir ett bindemedel mellan färg och underlag. Om man ska måla på porslin eller glas kan man lägga i ett medium som förbättrar häftförmågan.

Du målar utmärkt på all duk, board, papper, kartong, läder, plast, lera, sten , betong mm

Spädning och ursköljning

Du tvättar penslarna med vatten. Vatten eller olika medier kan användas för att tunna ut färgen, få den mattare eller blankare eller ändra strukturen till mera trögflytande. 

Color School

Detta är en blandningsguide som visar hur grundfärgerna rött, blått och gult kan blandas till nya färger i olika nyanser. En introduktion till färgkunskapens rike! 

Pigment Art Proff

En prisvärd högpigmenterad färg som ej förändras efter torkning. Du kan blanda den med vatten för att spä ut eller med olika medier då du vill ha ett specifikt uteende t ex antikt eller glossy. Se våra övriga produkter. 

Acryl färg - Lekfärg

Acrylfärg är förhållandevis billig och mycket lättarbetad. Du blandar och tvättar ur penslar med vatten. Du kan prova på många olika underlag. Trä, sten och betong till exempel. Om ytan är mycket sträv så bör du grunda med t ex vår superprimer.

Pigment Art Proff - för proffs och amatörer

En akrylfärg i konstnärskvalitet till bra pris! Stark pigmentering, bra ljusäkthet, vattenlöslig, blandar sig med de flesta medier. En färg för både proffessionella samt för föräldrar och barn! Passar på duk, papper, trä, sten, plast, läder, betong. Låt barnen få upptäcka färgglädjen och skaparlusten inom sig. Ha alltid olika material till hands för konstnärliga upptäcksfärder.

Pigment Color School

Pigment Color School lär dig blandningsgrunderna när du utgår från grundfärgerna rött, gult, blått (Classic)  eller deras systerfärger Cyan, Magenta, Yellow (CMY). Dessa är rena i pigmentet och man kan blanda dem på ett kontrollerat sätt. Övriga färger är redan blandningar och där får man känna sig fram genom att blanda dem på paletten. Överflödig färg kan sköljas bort med vatten. Men jag rekommenderar att använda olika plastlock som palett. Då kan du låta färgen torka och bara dra av den och lägga i färgåtervinningen.

Limlack är lack som kan användas både som lack och lim. Smidigt vid till exempel kollage.

Pärlpennan

Ett underbart verktyg för den glitterglada scrapparen eller hobbyfantasten! Med dessa pennor i olika färger gör du själv underbara pärlrader, swirls, prickar och andra dekorationer på dina kort och LOs. Pennan lämnar en rund pärla på underlaget som kan vara allt fast, torrt material men också textil. Efter 24 tim torkning går det att tvätta försiktigt i 30 grader. 
 

Pearl Pen Brons/ Krom/ Guld/ Pärlemor och Metallic

Du gör dina pärlor i matchande färg till dina kort. Köp ett set med favoritfärgerna och du har alltid rätt nyans till hands. Glansen lyfter upp bakrunden till en ny dimension och ögat ser glansen i en liten pärla först. Dessa pennor är riktigt roliga att använda.

Munstycket i en sprayflaska

Detta är en del av sprayen som måste passas och sköljas med hett vatten efter användning. Färgen består ju av finfördelat mineral och detta kan sätta igen ett fint munstycke. Ibland krävs tvätt med lösningsmedel för att rengöra munstycket. Förvara flaskan stående!

Till Montana Gold kan man köpa nya munstycken! 

Tavelfärg

Tavelfärg har många användningsmöjligheter. Den finns i flera färger, har en bra täckförmåga och perfekt att rita och skriva på med tavelkritor. Även om den vanligtvis används som just tavelfärg, kan du även använda den till andra saker. Måla t.ex. en vägg, på möbler m.m. Vem har egentligen sagt att man inte får rita på bordet?

Tavelfärg för hobbybruk

Tavelfärg kan målas på alla torra underlag. För jämn täckning kan behövas ett par strykningar. Gör ditt egna chalkboard på en bit masonit eller board och sätt en gammal tavelram runt. Med en burk tavelkritor till har du en fin present eller trevlig välkommen hem tavla till ditt hem!

Distress Refreshener

Spray som återfuktar stämpeldynor, distresspennor och andra uttorkade produkter.

Distress Tin for Markers

Praktisk plåtbehållare för dina färgpennor. Kan ta 70 st!

3D penna, Air Brush för tuschpennor

Skriv ut dina Gratulationer i plast! Spraya ditt tusch med tryckluft!

Glitter Snow, 3D Gloss Gel, Crackle Accent, Glossy Accent, Flexible Modeling Paste, White and Black Gesso, Pouring Medium

Alla dessa kan du använda till att förändra strukturen på din färg. Du kan få den glittrig, flytande, gummiartad, glansig, upphöjd osv. Med Glossy accent gör du vackra daggdroppar på dina blommor t ex. 

Blankt och matt cernitlack

Dessa använder du för att lacka ytan på dina skapelser av cernitlera.

Craft sheet och motivfolie

Två praktiska hjälpredor vid Distress färgning och glas dekoration.

Måla med Glitterfärg

Addera lite glitter och glamour till dina alster, möbler och konstverk med glitterfärg från A-Color.
Transparent och vattenbaserad akrylfärg med glitter som går utmärkt att blanda inbördes.
Färgerna täcker på de flesta porösa ytor såsom lera, papper, kartong, plast, trä och penslarna tvättas av i ljummet vatten. Ce-Märkta.

Winsor & Newton Cotman akvarellfärger

Konstnärsfärger i högklassig WinsorNewtonkvalitet. Prisvärda kakor i de  traditionella akvarellfärgerna. Passar i alla WinstonNewton lådor. För den vane akvarellisten såväl som för den glada amatören som vill ha en kvalitetsfärg. Kommer bäst till sin rätt på akvarellpapper.

Winsor & Newton Sketcher's pocketbook

En akvarell låda i plåt med de 12 grundläggande akvarellfärgerna som ger dig möjlighet att gestalta alla dina konstnärsdrömmar. Prova färgern på olika typer av akvarellpapper och upplev akvarellens oändliga uttrycksmöjligheter. Du stoppar lätt lådan i väskan och med lite vatten kan du blanda de önskade nyanserna direkt i locket. Unna dig några få penslar i riktigt bra kvalitet och ett bra akvarellblock och du kommer att häpna över hur du och din akvarellfärg kan skapa de vackraste och ibland mest oväntade resutat! 

Akvarellmålning

Akvarell målas bäst på akvarellpapper. Detta är papper med textilinblandning som gör att vattnet sugs upp av underlageet fortare än på vanligt papper. Man målar vått på torrt eller vått i vått däe färgen tillåts flyta och bilda vackra kanter där pigmentet samlas. Papperets vithet lyser alltid igenom i en akvarellmålning. Skuggade partier får förstärkas med mera pigment i halvvått eller torrt tillstånd.

Papperet ska tejpas fast på ett slätt underlag för att undvika att det bubblar sig. Akvarellpapper finns i olika kvaliteter, gärna 300g/m2 eller däröver för bäst resultat.

Satsa på bra penslar som kan hålla mycket vatten och har en fin spets. Mårdhår är bäst men även andra är ok. 

Eulenspiegel ansiktsfärg

En bra färg till dig och dina barn. Är godkänd enligt Eu standard och får också godkänt av den danska forbrugerkemiorganisationen som verkligen granskar våra produkter som används på kroppen. 

Eulenspiegels färger säljs i kakor och i set med sminkanvisningar för olika tillfällen. Tvättas av med vatten och såpa.

Ansiktsfärg

Vistt är det roligt att vara katt eller tiger eller häxa på Halloween! Men hur påverkar sminket vår hälsa?

Detta kollas i danska forbrugerkemiorganisationen www.forbrugerkemi.dk/test-og-rad/born/sminke. Där får Eulenspiegels färger godkänt! 

3D Glass Gel

En otroligt användbar glasfärg i gelform som också kan användas på porslin och andra släta ytor. Du stöpplar på färgen enligt en schablon eller på frihand för att skapa livfulla ytor i dina favoritfärger. Använd skumgummipenslar för bästa effekt. Vackert på skålar, fat, glas eller figurer och smycken! Kan handdiskas eller torkas av efter torkning.

Gelfärger

Dessa tixotropa färger ger inget spill utan du handskas lätt med dem. De rinner inte utan du kan styra över resultatet genom att du med lätt hand applicerar önskad mängd färg på det blanka underlaget. Med en skumgummipensel eller svamp får du vackra mönster på ytan.

 

3D Effektpasta snö, guld- och silverglitter

Med en effektpasta kan du lägga ett kontrasterande lager av glitter eller snö på ditt alster.

Se inspirationsbilder!

Keramikfärg

Detta är en täckande, vattenbaserad keramikfärg som du också kan använda på porslin och andra hårda ytor. Du härdar den i ugnen vid 160 grader. Efter ca en tim är färgen permanent.

Du väljer bland 10 vackra färger!

Keramikfärg

Används på terrakotta , glas,  board, metall. Appliceras med skumgummipenslar eller svamp eller med löv, trä eller annan naturprodukt. Användbar vid decoupage på t ex plas eller porslin.

 

Påskägg och julkulor

Gör ditt eget pynt med keramikfärg och effektglitter t ex.

Pebeo glasfärg

Högpigmenterad glasfärg som du kan använda på alla blanka underlag. Appliceras med pensel eller skumgummikudde. Du härdar den i 150 grader ca 40 min och har sen en vattenfast yta. Färgen är vattenbaserad och färgerna kan blandas med varandra.

Pebeo glasfärg fransk kvalitet

Pebeo startade sin färgtillverkning år 1918 så de har stor erfarenhet och bra produkter. Tillverkar konstnärsfärg av olika slag. 

Pebeo glasfärg är färgbeständiga och halvtransparenta. Vacker dekorfärg till all hobby och konstverksamhet.

Dekorationsfolie

Du klipper eller stansar ut ditt motiv som du sen överför till glas, porslin, spegel, keramik eller en metallyta med hjälp av vatten. Du härdar sen föremålet i 180 grader 30 min i ugn. Därefter har du en vattenfast yta.

Dekorationsbokstäver

Gör en personlig mugg med namn till barnen eller jubilaren! Klipp ut lägg i vatten och överför till föremålet som sen får härda i 180 grader i 30 min i ugn. Går sen att diska försiktigt.

Transfer Glass Color

Med dessa färgtuber färglägger du ett motiv på en folieyta och kan sen flytta över motivet till en mugg, ett glas,enflaska ,ett fönster mm. Du kan även måla konturer och andra tunna linjer på ditt glas eller porslinskonstverk. Du kan välja mellan olika spetsstorlekar bland konturspetsarna.

Konturspetsar 

Spetsar i olika storlek att fästa på Transfer Glass Color och Gutta flaskorna för att få ännu tunnare linjer. Adapter medföljer.

Betongpasta

Detta är en effekt färg där du får betongutseende men inte tyngden av betong. Kanske du vill ha en betonglåda eller kruka till dina blommor. då målar du en plastkruka med betongfärg. Påförs med svamp. Kit med svamp och beskrivning.

Magnetfärg

Färg som innehåller järnfilspån så du bör skaka den rejält så att spånen fördelar sig jämnt. Kräver två - tre strykningar för att täcka. Svart färg. 1-2 m2

Effektfärger i grått och svart

Betongfärgen är kletig och sätts på med svamp.Bör slipas efter målning.

Magnetfärgen kräver ochså slipning mellan lagren och efteråt. Den rollas bäst på om det är stor yta. Kräver minst två strykningar. 

Vatten baserade Metallic Akryltusch pennor ifrån populära och kvalitativa Montana. Färgerna är akrylbaserande, snabbtorkande och lämnar en matt finish. Färgen täcker på de flesta ytor vilket gör att du kan använda dem till det mesta. Perfekt till att måla konturer och detaljer på större målningar. Används för sig själv eller kombinera med Montanas sprayfärger.

Pennorna är precis som Montanas andra produkter särskilt utvecklade med miljö och hälsa i åtanke och är därför helt fria från gifter. 

Med Montana Black Spider Effect kan du skapa en riktigt häftig spindelvävs effekt, den är också utmärkt att använda till kaligrafi. Använd medföljande cap för att skapa bredare spindelväv eller byt till en smalare för att måla smalare mer penselliknande drag.

Fler produkter ur Montanas Fantastiskta sortiment kan du hitta här:
Handla dina Montana sprayer idag hos Kristinas Scrapbooking.

Montana Remover är ett föroreningsfritt, syrafritt färgborttagningsmedel som fungerar på de flesta färger och lacker. Montana Remover löser upp och tar bort färgen/lacken grundligt. Går bra att använda på de flesta ytor, dock inte bilar. Färgborttagningen blir vid användning geleartad för att undvika rinningar. Användning på järnfria metaller kan orsaka missfärgningar. För mer exakt resultat variera mellan Montanas olika munstycke.

Fler produkter ur Montanas Fantastiskta sortiment kan du hitta här:

Handla dina Montana sprayer idag hos Kristinas Scrapbooking.

Montana är känd för sin höga kvalitet och används av proffs och hobbykonstnärer över hela världen. Med Montanas exklusivt framtagna "low pressure system" får du jämna och rena linjer. 
Sprayvidd från 0,4 cm till 25 cm beroende användarens erfarenhet och kunskap. 

* 100% fria från tungmetaller.
* Återvinningsbara
* ISO-9001, ISO-14001 och ISO-50001:2001

Montana Texture coating är en spray med många användning områden, genom att spraya dina alster med ett tjockt lager blir ytan täckt med en högklassigt och väl vidhäftande substans som kan formas i vått tillstånd för att få till önskad struktur. 
Går också använd som grund eller för att fylla i små ojämnheter eller hål. Sprayen fäster på de flesta ytor, även flexibla och ger ett ökat skydd mot rost. 

Läs mer
Stäng
Produkter