• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Fjädrar

fjädrar pyssel Fjädrar
Fjädrar i alla färger och av många sorter för pyssel, hobby och scrapbooking. Vackra fjädrar till drömfångare och accessoarer eller annat pyssel. Äkta fjädrar som inte plockats av levande djur. Här finns också konstgjorda fjädrar i syntetiskt material. 

Populära produkter

Konstgjorda fjädrar 

Nu har vårt sortiment utökats med billiga och vackra konstgjorda fjädrar. Konstfjädrar i syntetiskt material. Dessa fjädrar kan ersätta alla andra fjädrar men har inte exakt samma utseende. De är en vacker dekoration men ger ett annat intryck och kan nog av många ses som ett komplement istället för en ersättning för den äkta fjädern.

Fjädrar är en fantastisk dekoration för alla högtider

Påskfjädrar används för att dekorera påskriset. Påskris är en gammal tradition där man tar färskt björkris och dekorerar det med färgade fjädrar. Fjädrarna fästes ofta med ståltråd som binds runt pennan på fjädern och riset. Riset sätts sedan i lämplig vas oftast på köksbordet. Nu för tiden hängs även urblåsta påskägg och till och med svarta fjädrar i påskriset. Tradition kommer ända från 1800-talet och tros frambringa vårens ankomst när björkkvistarna skjuter sina små ljusgröna löv. Värmen inomhus gör att det endast tar någon dag för detta att inträffa. Men fjädrar kan också användas vid julpyssel, till fluffiga änglavingar eller som vår designer Sophie gjorde: en fjäder-gran!

Fjädrar till julpyssel Fjädrar till Påskpyssel

Fjädrar dekoration

Människan har i alla tider använt naturen och djuren för att pryda sig. Fåglarnas fjädrar har alltid använts till dekoration. Hattar, ägretter, fjäderbuskar och plymer har förskönat vår klädsel i alla tider. Vi använder också fjädrar till att dekorera drömfångare, håraccessoarer, kattleksaker och änglafigurer eller dockor. För pysselfantasten finns det många vackra fjädrar att välja mellan. För smyckestillverkaren finns mindre fjädrar från pärlhöns, både naturella och infärgade i många spännande nyanser. Allt för din kreativitet. För flugfiskaren finns många användbara färgnyanser och små fina äkta fjädrar. För den miljömedvetne finns det dekorationsfjädrar i syntetmaterial. Alla äkta fjädrar kommer från tamdjur som inte har lidit skada.

Dekorationsfjädrar

Påfågelfjädrar

Påfågelfjädrar är fjädrarnas Rolls Royce. Du köper dem här i 20 cm längd. Påfågelfjäderns öga är magiskt och ger ett lyxigt skimmer över dina alster. Använd dem till en trendig hårprydnad eller hattdekoration. Glöm inte att urfolken ofta använder fågelfjädrar. De amerikanska urfolkens hövdingars fjäderbuske utstrålade makt och översinnlig kunskap i gångna tider. Idag kan vi unna oss ett diadem av mjukaste fjädrar med påfågelfjädern som centerpiece. Kombinera med strass och stenar till en personlig hårprydnad.
Dina kort och layouter blir levande och lysande med fjädrar som dekoration. Matcha med rhinestones och pärlor. Använd limpistol.

Vita fjädrar

Vita fjädrar är en kategori för sig! Vi associerar dem med oskuld, mjukhet och änglalika egenskaper. Välj en 10 meter lång fjäderboa för festen, bröllopet, konfirmationen eller kanske för att inrama en barntavla eller ditt bröllopsfoto. Eller välj mjukaste kalkondun för att understryka ljuvheten i dina kort och alster. Marabou Kalkondun eller de lite längre gåsfjädrarna ger karaktär åt alla slags änglabilder eller barnporträtt. Bebistavlan med vikt, längd och födelsetid blir extra mjuk och gullig med en vacker fjäderdekoration. Vita fjädrar kan också förhöja dukning och matchas med blommor och pärlor på bordet. Underbara hårprydnader och blomdekorationer i vita fjädrar till bröllopet får du tips om under produkten vita maraboufjädrar. Maraboufjädrarna kommer från kalkon och är härligt fluffiga.  
En mjuk vit fjäder associeras också med en hälsning från en bortgången. Kanske begravningsgästerna får med sig en varsin fjäder som ett minne från den avlidne. 

Fjädrar hårdekoration Vita Fjädrar Pyssel Köpa vita fjädrar

Svarta fjädrar

Svarta fjädrar ger dramatik och kontrast! Använd dem till sagotemat eller lajveventet. Häxor, trollkarlar, magiker och schamaner  kan alla bära svarta fjädrar för att understryka sin hemliga kraft. Även kläder och masker till fantasy, maskerad och karneval blir dramatiska och uppseendeväckande med svarta fjäderplymer. Smycken med naturtema blir effektfulla om du t ex blandar svarta fjädrar och silver.

Fasanfjädrar

Fasanfjädrarna i vårt sortiment är mellan 3-8 cm stora, mjuka och med vackra färger och mönster i bruna, svarta och beigea nyanser. Finns i många olika förpackningsstorlekar. De kan användas till all slags dekoration. Till kort och andra layouter, påskpynt, dörrkransar eller små fågelbon med ägg. Även till flugfiske, smycken och drömfångare. Ett vackert diadem gör du med hjälp av en skena, fasanfjädrar och en limpistol. Fasanfjädrarna hos oss är mycket prisvärda. De kommer från amerikanska fasaner.

Pärlhönsfjädrar

Pärlhönsfjädrar är pysslarens bästa vän. De är små och lättplacerade på kort och andra alster. De finns i flera färger förutom naturella. De ger ett piggt och intresseväckande intryck med sina vackra, vita prickar mot svart bakgrund. De infärgade pärlhönsfjädrarna  kan du lätt matcha med färgen på dina layouter och kläder om du väljer att göra broscher eller örhängen. För en indisk smyckelook passar pärlhönsfjädrarna utmärkt. Även flugtillverkaren har nytta av dessa små underverk. Till en ägrett är pärlhönsfjädern ett måste.

Pärlhönsfjädrar Pärlhönsfjädrar Påskkrans

Fjädrar till scrapbooking, smycken, drömfångare och pyssel

Fjädrar i alla färger för pyssel. Vackra fjädrar till scrapbookingkort, album layouter och hemmagjorda kreativa alster. Naturfärgade, vita eller vackert färgade dun, välj och vraka bland alla våra fjädrar. Fjäderboa är en vacker accessoar.

Vackra drömfångare med fjädrar 

Dina drömfångare blir dekorativa och effektiva med "änglafjädrar" eller stiliga pärlhönsfjädrar.

Drömfångare med fjädrar Fjädrar till drömfångare Drömfångare Fjäder

Läs mer
Stäng
Produkter