• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Blad Löv Pyssel

Blad Scrapbooking Gröna löv på scrapbookingkort
Här hittar du handgjorda blad i olika storlekar och former. De är ofta handgjorda av mulberrypapper som har synliga fibrer i sig och som blir lite fransigt om man försöker riva det. Detta för att ge liv åt bladen. Den genomgående stjälken gör att du kan forma bladet och sätta fast det precis som du vill. Naturligtvis vill du ha grönska att matcha dina blommor med! De flesta är redan färgade i olika nyanser grönt men det finns också vita som du själv färgar in eller glittrar eller mistar med sprayfärg

Populära produkter

Blomsterarrangemang till dockskåp och miniatyrer

Dessa blad passar utmärkt som grönska till de blomsterarrangemang som man vill förgylla sitt dockskåp med. Eller sin tavla eller tittskåp. Lätthanterliga på grund av den böjliga stjälken. Blir vackert tillsammans med rosor eller körsbärsblommor.

Blad och löv till pyssel och scrapbooking

Det är vackert med blommor på handgjorda kreationer. En naturlig dekoration som ofta missas är blad. Pynta ditt pyssel med blad eller löv för att få till en ännu naturligare look. Vid korttillverkning så använder man ofta blad tillsammans med andra dekorationer. Där har de flesta vanan inne.

Äkta löv pyssel direkt från skogen

Det finns mängder av pyssel som man kan göra med vissna blad direkt från naturen. Ett gratis alternativ som dessvärre ej håller så länge. Det passar mycket bra till barnpyssel och tillfälliga pyssel så som lövbuketter i höstens fantastiska färger.

Läs mer
Stäng
Produkter