• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Organzaband för alla tillfällen. Vackra Organzaband.

Organzaband till fest och pyssel

Organzaband är otroligt användbara. Organzasiden är ett mjukt smidigt material som du kan använda till de minsta rosetter till babyhår eller favorithunden till stora fluffiga arrangemang på gåbortpresenten eller blomstergruppen. I kort och presenttillverkningen är organzabanden ovärderliga. De ger ett skimmer och ett färginslag som kan varieras i det oändliga. Organzabanden säljs i ett flertal färger och bredder. Låt din fantasi få fritt flöde!

Populära produkter

Organzaband till korttillverkning

När du gör utsmyckningen på dina kort till födelsedagar, bröllop, dop och inbjudningar kommer ett mjukt organzaband att förhöja intrycket avsevärt. Du kan blanda med andra band, spets eller kontrasterande hampa. Botanisera i våra övriga bandkategorier för oväntade och roliga effekter!

Organzaband till håret

Dina håruppsättningar och flätor blir dubbelt vackra med smala organzaband som matchar din klädsel. Eller varför inte skapa en vacker "fjäril" som hårprydnad? Du använder den lite bredare sorten  i en eller ett par färger och snurrar runt din hand. Sen snurrar du en ståltråd runt mitten på rosetten och fäster den på ett hårspänne. Glöm inte att göra ett par antenner av tråden.

Lilla babyns första rosett är av smalt organzaband. Du kan också knyta ett par rosetter i olika färg runt en gummisnodd för bättre fäste. Samma teknik använder du till älsklingshunden eller varför inte till kattens halsband? Han kan protestera men en liten julrosett kanske han tolererar! 

 

Organzaband till sömnad

För dig som syr dockkläder eller festklänningar till lillflickan eller vem det vara må, så är organza ovärderligt. Det ger ett festligt intryck med lite rosetter, flödande band eller kantning med ryschade organzaband. Barbies festkläder kräver organzaskimmer!

Organzaband till blommor

När du vill ge bort blommor så använder du med fördel organzaband till att hålla fast det matchande papperet runt buketten. Du kan också dryga ut blomprakten med att sätta ett par rosetter/ fjärilar på nejliktråd i buketten. På så sätt kan du förstärka färgintrycket och förmedla en känsla av personlig touch. När du gör dina julgrupper eller vårplanteringar i kruka så är en vacker organzarosett pricken över i. Den mjuka organzakvalitén förhöjer varje blomsterarrangemang.

Organzaband till smycken

Prova att blanda smidiga organzabandet med dina pärlor, charms och stenar till personliga smycken. Inget ger större tillfredsställelse än att bära det egentillverkade som matchar din hud och hårfärg, dina kläder och accessoarer.

Organzaband 10 meter per rulle

Vackert glansigt organzaband 3 mm (av polyester) på hel rulle. Passande till rosetter och som dekoration vid scrapbooking, bröllop, paketinslagning, hårprydnader och mycket annat. Klicka in på valfri färg för att se video om rosett-knytning.

 

Organzaband med swirls, 13 mm i många olika färger.

För dig som gillar extra allt! Organzaband med dekorativa swirls som förhöjer intrycket hos dina scrapbookingalster, blomsterarrangemang, smycken, hårprydnader, festdekorationer mm. Ger glans och feststämning. Härliga färger att matcha dukning och dekorationer. 

 

Läs mer
Stäng
Produkter