• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Foam Clay Lera

Foam Clay Lera Foam Clay
Foam Clay,
ett självhärdande modelleringsmaterial med millimeter små foam-kulor. Lika roligt för barn som för vuxna pysslare! Foam Clay leran är perfekt att dekorera olika föremål med, och lufttorkar på ett dygn.

Populära produkter

Foam Clay Lera

Tips! Kavla ut leran till ett tunt, tunt lager och låt den torka. När den väl är torr kan du stansa och klippa i leran för att göra egna dekorationer, precis som om det vore ett papper. Foam clay leran är giftfri, men doftar lätt parfymerat. Rekommenderas från 3 år. Klicka in på någon av sorterna här och se filmen för mer tips!

Foam Clay återförsäljare

Kristinas scrapbooking är stolt återförsäljare av denna roliga lera. Bra priser och ett komplett sortiment av Foam Clay. Se våra många olika pysseltips med Foam Clay lera i bloggen!

Foam Clay figurer

Att göra figurer av Foam Clay är lekande lätt. ​Den häftiga strukturen som blir i och med att leran har små frigolitkulor i sig, gör att ytan alltid blir fin. En mycket lättformad och rolig lera för hela familjen att utforska!

Det finns mängder av färdiga set med monster och till och med mer fåret Shaun (Shaun the Sheep). Alla foam clay set har enkla beskrivningar och roliga tillbehör. Det gör leran till en rolig favorit för många barn som testat denna lera, och om de inte har provat den ännu så kan det bli den perfekta presenten eller ett roligt helgpyssel. Titta gärna igenom alla våra roliga leror som är perfekta till barn. Vi erbjuder även ett bra och billigt sortiment av Soft Clay modellera samt Fimo lera och mycket mer. Utforska vårt stora utbud av modellering, gjutning och kreativt skapande!

Läs mer
Stäng
Produkter