Loctite Lim

Loctite lim för pyssel & hemmafix

Loctite lim är numera en klassiker som de flesta känner till. Loctite lim fungerar till de flesta material såsom porslin, plast, läder, glas och metall och ger hållbara, transparenta limfogar som torkar på bara några sekunder. De flesta av Loctites lim är dessutom stöttåliga och väderbeständiga. Loctite lim är det självklara valet när du behöver ett starkt och hållbart lim. Mer information om Loctites lim hittar du nedan:

Populära produkter

Loctite lim Super Glue Brush on

Loctite lim Super Glue Brush är ett mångsidigt och pålitligt superlim som torkar transparent och hållbart på bara några sekunder. Limmet är fritt från lösningsmedel och tål temperaturer mellan -50 grader och 120 grader. Loctite lim Super Glue tål vatten, stötar och maskindisk. Loctite lim Super Glue Brush on kommer med en smart penselapplikator. 

Loctite lim SuperGlue Power Flex

Loctite lim Super Glue Power Flex har en gummiförstärkt formula som ger extra starka och dessutom osynliga limfogar. Den unika formulan hos Loctite lim Super Glue Power Flex gör det även möjligt att limma flexibla och elastiska material. Väderbeständigt och stöttåligt lim som klarar hög belastning och torkar på några få sekunder.

Loctite lim Superglue Precision

Loctite lim Superglue Precision är ett flytande superlim med extra långt munstycke som gör det lätta att limma svåråtkomliga ytor och ger en precis applicering. Limmet är fritt från lösningsmedel och tål temperaturer mellan -50 grader och 120 grader. Loctite lim Super Glue precision tål vatten, stötar och maskindisk. Limflaskan har ett klibbfritt lock med inbyggd perforeringsfunktion och ger en transparent fog när det härdats.

Loctite lim Super Glue Power Easy Gel

Loctite lim Super Glue Power Easy Gel är ett lim som torkar långsammare vilket ger dig möjlighet att justera delarna som ska limmas och minskar risken att fingrarna limmas ihop. Limmet kan användas på läder, gummi, trä, metall, porslin och papper. Lämpar sig sämre för glas, frigolit och syntetfibrer. Loctite lim Super Glue Power Easy Gel är vattenresistent, nästintill luktfritt och klarar hög belastning. När det torkat får det en genomskinlig fog.

Loctite lim Super Glue Mini Trio

Loctite lim Super Glue är ett mångsidigt och pålitligt superlim som torkar transparent och hållbart på bara några sekunder. Limmet är fritt från lösningsmedel och tål temperaturer mellan -50 grader och 120 grader. Loctite lim Super Glue tål vatten, stötar och maskindisk. Loctite lim Super Glue Mini Trio kommer i tre smarta endostuber som gör att du kan limma snabbt och enkelt.

Produkter