• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Glue dots för pyssel & scrapbooking

Glue dots används till uppsättning av till exempel planscher eller liknande och är även lämplig för att fästa små dekorationer inom pyssel, scrapbooking och hobby. Det finns både temporära och permanenta glue dots i olika storlekar och tjocklekar.

Populära produkter

Glue Dots - Vad är det?

Glue dots, eller dodz som de även kallas är små genomskinliga, mycket tunna eller ultratunna ”lim-pluttar”, tillverkade av permanent lim eller icke permanent lim, gjorda för att fästa små föremål, bland annat scrapbooking dekorationer, foton och papper. Våra glue dots sitter som berget när de väl sitter, men går att flytta till viss mån ett par minuter efter själva fasthäftande har skett. Om du önskar en glue dots som går att flytta kan du kika på våra flyttbara glue dots. Alla våra glue dots är dessutom syrafria för att dina alster ska kunna bevaras och hålla för tidens tand.

Fästkuddar

Fästkuddar kan vara ett annat namn för glue dots eller så kan det vara förväxlat med häftkuddar. Specifikt så används de till distansering. Alltså att man sätter dem mellan två olika papper eller liknande för att skapa mellanrum mellan dem båda. Fästkuddar däremot används normalt endast för att fästa fast saker utan att skapa mellanrum. Med det sagt så finns det glue dots som även skapar distansering. 

Läs mer
Stäng
Produkter