• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Vlieseline - Vliesofix - Tyvek

Vlieseline, Vliesefix och Tyvek för sömnad

I den här kategorin hittar du en mängd praktiskta specialmaterial som passar utmärkt både för sömnad, pyssel och hobby. Mer information hittar du längre ned på sidan.

Populära produkter

Vlieseline

Vlieseline är ett textilmaterial som oftast används som mellanlägg. Vlieselinet är ett tunnt tyg som har klister på ena sidan och förstärker tillexempel linningar och knappslåar. Vid användning läggs vlieselinet med klistersidan mot ditt tygs avigsida och stryks därefter. Fungerar till blandannat broderi, quiltning, sömnad och DIY. 
Vliesofix

Vliesofix påminner mycket om Vlieseline men har klister på båda sidorna och används ofta till applicering, det vill säga när du vill fästa två olika tyger med varandra. Vliesofix används blandannat vid klädessömnad, gardinuppläggning med mera.

Tyvek

Tyvek är ett syntetisk material som tillverkas av polyeten fibrer. Tyvek är ett lätt, hållbart material som dessutom har andningsförmåga. Tyvek är vattentåligt, hållbart, återvinningsbart och går utmärkt att både trycka och skriva på. Används till tillexempel albumomslag, journaling och mixed media och diverse sömnadsprojekt. Pågrund av materialet slitstyrka och andningsförmåga går det utmärkt att göra friluftskläder och hundtäcken med Tyvek.

 

Läs mer
Stäng
Produkter