• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Spraymunstycke

Här hittar du en mängd olika spraymunstycken från Montana som passar allt från detaljmålningar till större ytor.
Oavsett vad du målar så kan du få ett bättre resultat med hjälp av rätt spraymunstycke. Mer information om våra olika alternativ hittar du under produkterna.

Populära produkter

Varför är det viktigt att välja rätt spraymunstycke?

Spraymunstycket är en viktig detalj på din sprayburk. Varje munstycke har speciella egenskaper som i sin tur kan variera när den används med olika sprayburkar. 
Oavsett om du använder din sprayfärg till DIY, pyssel, hemmafix eller konst kan vi erbjuda ett stort utbud med spraymunstycke som passar dina behov.
Montanas caps kompletterar den avancerade tekniken i våra burkar och förbättrar egenskaper som precision, effektivitet, kontroll och hantering. 

Level Cap-systemet är exklusivt utvecklat av Montana Cans och erbjuder oändliga möjligheter. Nivå 1 till nivå 6 ger tunna till feta linjer.

Storlekar på spraymunstycken:

Level 1 - Ett ultra tunt spraymunstycke som har en extra fin genomsnittlig spraybredd mellan 0,4 -1,5 cm.  Level 1 är perfekt för detaljarbete, när extrema detaljer krävs eller när du arbetar med små projekt. Spraymunstycket kan användas i nästan alla sammanhang men används oftast av konstnärer vid skissning av porträtt, figurativ eller realistiska målningar. Det här munstycket passar mycket bra när färger behöver läggas exakt intill varandra.

Level 2 - Ett fint, smalt spraymunstycke som har en genomsnittlig spraybredd på 0,6 - 2,5 cm. Level 2 används ofta för att måla konturer eftersom du kan få tunna och rena linjer men fungerar även bra till att fylla mindre ytor med färg. Den passar även utmärkt till dig som är hemmafixare eller pysslare eftersom den möjliggör en färgyta med minimala eller inga tecken på spraylinjer. Hantverks- och hantverksprojekt kan få en mjuk applicering och sömlösa färgskillnader.

Level 3 - Ett mjukt, smalt spraymunstycke som ger en medelstor spraybredd på 1-4 cm. Level 3 är speciellt framtagen för att uppnå mjuk, jämn färgapplicering. 
Det används ofta för att tona ut en eller flera färger eftersom du får en fin spraydimma som gör det svårt att se var den ena färgen applicerades över den andra. 
Level 3 kan användas av dem allra flesta men dess främsta styrka är ett den täcker medelstora till stora ytor, är du en gör-det-självare eller hemmafixare kan Level 3 vara idealisk för föremål som börjar bli lite större i storlek, eller när mindre delar ska färgläggas separat.

Level 4 - Ett mjukt, brett spraymunstycke som ger en genomsnittlig spraybredd på 3 -10 cm. Level 4 är särskilt framtaget för att få en mjuk, slät och bred applicering och precis som med level 3 får du en fin spraydimma som gör det svårt att se var den ena färgen applicerades över den andra. Ska du använda detta munstycket för att måla möbler, dekorationer eller annat behöver du vara medveten om att du endast bör använda det på större ytor, använder du det på en för liten yta kan det orsaka dropp och rinningar på ditt föremål. Level 4-capen kan användas till många olika saker, men den största fördelen är att den täcker större ytor på en kortare tidsperiod.

Level 5 - Ett brett spraymunstycke med en spraybredd på 4 cm till 15 cm i genomsnitt. Level 5 är speciellt framtaget för att få en fast, slät och bred applicering och för att täcka större ytor på minsta möjliga tid. Kan användas i många sammanhang, men dess styrkor ligger i att den täcker större ytor under en kortare tidsperiod och passar utmärkt för att skissa stora verk. 

Level 6 - Ett ultra brett spraymunstycke som har en spraybredd på 5 cm till hela 25 cm. Behöver du täcka väldigt stora ytor är vårt level 6 munstycke rätt val för dig. Detta är vårt spraymunstycke som kan leverera den största spruteffekten på snabbast möjliga tid över stora ytor.

Känner du att du inte har riktigt koll på det här med spraymunstycken och kanske inte vet vilket du ska använda kan jag varmt rekommendera dig att köpa vårt Montana Caps Level Set som innehåller alla caps från level 1 till level 6 och testa dig fram! 

Montana DIY caps set

Montana DIY caps kit är ett set med spraymunstycken som är framtagna speciellt för hemmafixare och gör-det-självare.
Paketet innehåller 6 st olika munstycken som fungerar både till att täcka större ytor och mindre detaljarbeten.
Perfekt för dig som vill testa på kalligrafi med sprayburk och för hemmafixaren på grund av sin jämna färgfördelning. 

Flat Jet munstyckena har en kalligrafi effekt och ett vridbart munstycke vilket gör det möjligt att få en vertikal eller horisontell stråle. Sprayvidd på ungefär 5-9 cm. 

 

Läs mer
Stäng
Produkter