Gjutning - Lera - Formar

Gjutformar, gipsbindor, silikonformar, verktyg, lera och tenngjutning. Här har vi samlat både formar och verktyg med material, allt för att underlätta för skapandet!

Populära produkter

Vill du testa på att tillverka eget papper? Eller ha en mysig stund med barnen och göra lerfigurer? Eller varför inte prova på tenngjutning? Här har vi samlat både formar och verktyg med material för att tillverka inredningsdetaljer i betong, tennfigurer, täljstensformer och mycket mer. Låt fantasin flöda och arbeta med händerna!

Barnlera Giotto Be Be är en mycket mjuk lera för de allra minsta små barnen. Utvecklad för att hjälpa till att utveckla barns kreativitet. Godkänd från 2 år. Innehåller naturliga giftfria ingredienser (innehåller mjöl).
Lämnar inga fläckar på kläder. Giotto be be är en säker och dermatologisk testad barnlera. Leran är framtagen i samarbete med föräldrar och deras önskemål.

Lera, ett klassiskt pyssel för regniga dagar, för alla åldrar! Gör smycken av cernit lera, färgglada frukter och glassar av foam clay, läckra bakverk och gubbar av silk clay eller fynda prisvärd blålera till drejning! Vi har också perfekta present-kit för kreativa barn, med bl.a. Foam Clay och Silk Clay som inte kladdar eller smular.

Mineralvax med marmoreffekt

Mineralvaxen härdar i rumstemperatur. DAS Idea Mix.

Pysseltips:

Ägg a la marmor, gjord av lera blandad med Idea mix

 

Produkter