• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Lindys Stamp Gang Spray

Lindys Stamp Gang Spray innehåller färgpigment som blandas med vatten och skapar en färg som blir permanent på porösa ytor. Kvalitativa färger som skapas direkt i den praktiska sprayflaskan! Passar perfekt till mixed media, pouring art och DIY. Lindys Stamp Gang Spray kan även blandas med akrylfärg eller andra målarmedium.

Populära produkter

Lindys Stamp Gang Spray

Lindys stamp gang spray är ett giftfritt och syrafritt bläck som blir en färg när den blandas med varmt vatten. Färgen innehåller högkvalitativa pigment som kan användas på papper, canvas, lera och mycket annat. Sprayerna kommer i tre olika utförande. Mer information om dem hittar du nedan!

Flat Fabio Sprays

Flat Fabios = Vibranta färger
Är du ute efter en vacker, vibrant färg utan skimmer är Flat fabios rätt färg för dig. Fabio sprayerna är en favorit bland både mixed media-konstnärer och scrapbookare.

Starburst Shimmer Sprays

Starbursts = Vibranta färger + skimmer
Starburst shimmer sprays är Lindys populäraste färger! Med färg och vackert skimmer är dessa sprayerna perfekta för mixed media, scrapbooking och pappersprojekt.

Moon Shadow Mist

Moon Shadow Mists = Sepiatonad färg + skimmer
Moon Shadows sprayen uppfanns år 1996 och har varit en favorit ända sedan dess. Färgerna är perfekt för vintage, steampunk eller retroprojekt! Moon Shadows är alla baserade på valnötsbläck, vilket ger dem en vacker sepiatonad basfärg (brunaktig), med en fantastisk pop av våra spektakulära skimmer för att addera dimension och glans.

 

Läs mer
Stäng
Produkter