• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Sigillstämpel - Lackstång

  

Ett trevligt julpyssel kan även vara julklappsinslagning. Nu för tiden finns det lackpistolen vilket gör att inte lacken bränner och även de mindre barnen kan göra sigill. Det är förvånansvärt hur väl lack håller. Man kan försluta ett paket helt med endast presentsnöre och sigill. Inget behov av tejp.

Populära produkter

Lackstång röd samt lackstång guld - Till paketinslagning

För att lägga till en dramatisk touch till dina förseglade meddelanden, erbjuder vi lackstång i röd färg. Detta vackra vax är perfekt för att skapa ett starkt och minnesvärt intryck. Varför inte välja vår lyxiga guld lackstång? Denna glittrande lackstång ger dina paket en glamour och framhäver den tidlösa skönheten i en sigillstämpel.

Lackstång för Limpistol / Lackpistol

Ska du vara effektiv så prova vår lackstång för limpistoler / lackpistoler. Dessa lackstänger gör det enkelt att skapa ett perfekt sigill varje gång, utan rörighet eller svårighet. Du slipper den brända vaxen och det är enkelt att dosera vaxet rätt och exakt.

Köpa Lackstång med veke i sigillstämpel set

Oavsett vilken färg eller typ du föredrar av lackstänger så kan du köpa lackstång av högsta kvalitet från Kristinas scrapbooking. Vi erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa alla behov och preferenser. Som nybörjare på sigillstämplar eller om du letar efter en perfekt gåva så är våra sigillstämpel set det perfekta valet. I dessa set inkluderas allt du behöver för att börja skapa vackra, förseglade presentaskar eller brev / inbjudningar. För dem som föredrar mer traditionella metoder så erbjuder vi enkel lackstång med veke. Dessa stänger ger en autentisk, gammaldags känsla som verkligen framhäver det unika med att använda en sigillstämpel.

Olika sorters sigill - Sigillstämpel jul - Sigillstämpel hjärta - Sigillstämpel vax

Gör din julhälsning extra speciell med vår jul-sigillstämpel. Dessa charmiga stämplar ger alla kort och brev en gammaldags känsla som mottagaren kommer att älska. För de mest romantiska breven eller meddelandena på paketens etiketter så kan du prova vår hjärta sigillstämpel. Denna gulliga stämpel gör ett vackert hjärtformat vaxsigill, perfekt även för kärleksbrev eller bröllopsinbjudningar. Vårt fina sortiment av sigillstämpel vax är utformade för att ge perfekta färgresultat till alla högtider och tillfällen. Oavsett vilken stämpel du väljer, kan du vara säker på att ditt vaxsigill kommer att se fantastiskt ut.

 

 

Läs mer
Stäng
Produkter