• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dubbelhäftande Tejp

Dubbelhäftande tejp i storpack Dubbelhäftande tejp syrafri

Dubbelhäftande tejp till pyssel & hobby

I den här kategorin hittar du dubbelhäftande tejp med olika storlekar och styrkor. Dubbelsidig tejp är en mångsidig produkt som kan användas till allt från korttillverkning och papperspyssel till presentinslagning och för att hänga upp partydekorationer tillfälligt. Dubbelhäftande tejp är ett måste i varje kreatörs hem!

Populära produkter

Dubbelhäftande tejp, stark?

Powertejp är vår dubbelhäftande tejp, stark som få! Röd tejp signalerar ofta att det är en stark dubbelhäftande tejp. En stark dubbelhäftande tejp passar bra till lite tåligare papper, eller där det krävs extra bra vidhäftningsförmåga. Rekommenderas inte till tillfälliga fastsättningar eftersom ytan kan gå sönder när tejpen tas bort. Vi säljer många olika sorters superstarka dubbelhäftande tejp i olika bredder, till exempel 3 mm och 7 mm. Den dubbelhäftande tejpen finns i längder från 10 till 25 meter. Oavsett vilken sort du behöver så har vi många prisvärda sorters självhäftande tejp i Kristinas Scrapbookings pysselsortiment.

Dessa produkter går hand i hand med andra produkter som saxar, knivar och skalpeller. Oavsett varför du handlar just idag kan det vara bra att lägga med ett dubbelhäftande tejp i din varukorg, man kan nämligen aldrig få för mycket. 

Syrafri tejp - Dubbelhäftande

Alla våra dubbelhäftande tape är syrafria tejp. De beror på att syra kan skada fotografier och mönstrade papper. Syrafri tejp kallas även fototejp. Fototejp används till fotografier i fotoalbum och framför allt inom scrapbooking vid Lo - Layout tillverkning. 

Dubbelsidig tejp

Att en tejp är dubbelhäftande innebär egentligen att det finns klister på båda sidorna, det kallas även dubbelsidig tejp. Tunn dubbelhäftande tejp använder man för att inte vill bygga på höjden så som det gör när man använder 3D tejp.

Hur får man bort dubbelhäftande tejp

Dubbelhäftande tejp går att ta bort relativt enkelt på material som inte är porösa och är därför mycket lämplig när du vill sätta upp saker tillfälligt. Till exempel när du vill dekorera inför festen. Detta gäller dock inte vår powertape som fungerar bättre för permanent fästning. Blir det limrester kvar kan dessa tas bort med lite diskmedel.

Dubbelhäftande folie till pyssel och hobby

Här hittar du dubbelhäftande folie, eller klisterfolie som används för att limma större ytor eller kan den klippas i önskade former till mindre projekt. Vi erbjuder både dubbelhäftande folie med extra stark häftförmåga och praktisk dubbelhäftande folie i A4 ark och på rulle med hjälprutor som hjälper dig att klippa rakt och exakt.

Beskrivning av dubbelhäftande tejp på hittar du på Wikipedia.

Se vårt populäraste storpack med dubbelhäftande tejp.

Läs mer
Stäng
Produkter