• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dies till Stansmaskiner

    

Dies används i stansmaskiner. Man lägger dies och papper mellan plattor som följer med stansmaskinerna och vevar igenom hela paketet. Ut kommer en diecut, dvs. en utstansad figur. Se bilderna ovan för inspiration. Det finns även embossingfoldrar där man lägger ett papper inuti och efter att man vevat igenom hela paketet kommer det ut ett embossat papper. Alltså ett papper som är präglat under hårt tryck. Att använda stansmaskiner är nog oftast grunden inom all korttillverkning. Det är också ett mycket enkelt sätt att få ett perfekt resultat. Varje gång!

Populära produkter

Dies används i stansmaskiner. Man lägger dies och papper mellan plattor som följer med stansmaskinerna och vevar igenom hela paketet. Ut kommer en diecut, dvs. en utstansad figur. Se bilderna ovan för inspiration. Det finns även embossingfoldrar där man lägger ett papper inuti en embossingficka, och efter att man vevat igenom hela paketet kommer det ut ett embossat papper. Alltså ett papper som är präglat under hårt tryck. Att använda stansmaskiner är nog oftast grunden inom all korttillverkning. Det är också ett mycket enkelt sätt att få ett perfekt resultat. Varje gång!

 

   
Snygga och användbara dies från svenska tillverkaren Anna-Lena på Rox Stamps. Perfekt till handgjorda kort för kreativa kortmakare och scrappare! Tunna dies med noggrant designade motiv. Stansa ut figuren i mönstrat eller enfärgat papper med din Cuttlebug eller Big Shot. Fungerar i de flesta stansmaskiner på marknaden. Rox Stamps tillverkar också stämplar.

Läs mer
Stäng
Produkter