• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Siffror Klistermärken

Här finns siffror klistermärken i många olika stilar och utföranden. Nummerserier, kalendersiffror i många olika färger så som svart, vitt, silver, guld och metalliskt glänsande siffror klistermärken och stickers. Perfekt till scrapbooking eller hobby och pyssel men även för allehanda uppmärkning.

Populära produkter

Självhäftande siffror

Självhäftande siffror avsedda för permanent uppmärkning eller tillfällig. Många sorter att välja bland tillverkade av olika material och med olika storlekar. Många fonter eller textstilar passande till uppmärkning eller på till exempel inbjudningar när man ska sätta ut datum eller dylikt. Det finns även självhäftande siffror med genomskinlig bakgrund för att bättre smälta in på föremålet eller platsen de är klistrade på. Det finns även självhäftande siffror som är tillverkade med scrapbooking eller kortmakeri i åtanke. Dessa är oftast färgade och har ett utförande i någon skrivstils liknande font.

Siffror klistermärken för scrapbooking

Siffror klistermärken för uppmärkning eller till hobby och pyssel. De flesta scrapbookingtillverkarna gör dekorationer som matchar deras scrapbookings pappersserier. De klistermärken som de tillverkar har vanligtvis även en mindre mängd siffror som är avsedda för att göra skriva åldrar, årtal eller datum. Klistermärken med siffror är ett mycket bra komplement till all annan dekoration för pyssel.

Självhäftande siffror vita eller svarta

De populäraste självhäftande siffrorna vi säljer är vita eller svarta. Svarta siffror passar för ljusa bakgrunder och vita siffror för svart eller mycket mörk bakgrund. Om man har dålig syn eller om placeringen av de självhäftande siffror vita eller svarta sker på en plats med dålig belysning så bör man tänka på att försöka skapa en så stor kontrast man kan. Detta gör det avsevärt mycket lättare att läsa siffrorna.

Klistermärken nummer

Stickers med nummer eller klistermärken nummer har fördelar och nackdelar jämfört med enskilda klistersiffror. Stickersarken har en nummerserie som effektivt hindrar att man klistrar fel nummer och de tar även upp en mindre yta på det föremål eller på den plats man fäster dem. Nackdelarna är att det oftast inte finns någon ersättning för nummer man slarvat bort eller om man klistrat fel och behöver byta plats. Det kan vara mycket svårt eller rent av omöjligt att flytta på Klistermärken nummer som är fastsatta på porösare underlag med bra fästyta så som papper.

Kalendersiffror

Till jul har det blivit mycket populärt att göra hemmagjorda paketkalendrar och nissebrev. För den julstressade småbarnsföräldern så är vackra kalendersiffror perfekta att placera på ovan nämnda julpyssel. Det finns många andra härliga pyssel där dessa vackra siffror passar perfekt. Nackdelen är att de endast kommer med numren ett till tjugofyra. Det fungerar ju utmärkt som födelsedagssiffror så länge man fyller år där emellan

Stickers och peeloff klistersiffror

Klister siffror är en praktisk vän vid korttillverkning med mera. Det blir snyggt och jämnt och ger ett professionellt intryck. Placera de små stickersen med pincett för bästa resultat. Använd linjal under om du behöver för att få ett absolut rakt resultat.
Här finns vackra alfabetsstickers för hela årets högtider men också för höjdpunkterna under livet. Enkelt med vacker dekoration.

Läs mer
Stäng
Produkter