• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Textilfärg Glitter

I den här kategorin hittar du ett färdig kit med 5 st skimrade glitterfärger och ett glittermedium som går att användas tillsammans med övriga textilfärger i vårt sortiment. Glitterfärgerna appliceras med pensel eller svamp och fungerar lika på ljusa som på mörka textiler.

Populära produkter

Textilfärg glitter från Tulip

Få dina tygprojekt att gnistra och glänsa med Tulip Dazzling Glitter Dimensional Fabric Paint. Färgen är giftfri och fylld med intensivt glitter för en kreativitet som verkligen bländar. Förpackningen innehåller 5 st burkar med härliga glitterfärg med precisionsspetsar som gör det möjligt att enkelt skapa gnistrande dimensionella mönster. Använd dem för sig själv eller tillsammans med andra tygfärger för att lägga till fantastiska glitterdetaljer. Färgerna torkar permanent, är flexibla och kan tvättas i tvättmaskin.

Målade tröjor 

Det är roligt att låta barnen måla sin egen T-shirt med textilfärg och vem vill inte ha en tröja med glänsande glitter? Var och en får uttrycka sin egen kreativitet allt efter ålder och färdighet. Bara färg kan vara lika kul som ett motiv! Vera 4 år och Alex 5 år kan ha lika roligt som storkusinerna med textilfärg. Finns även som pennor!

Läs mer
Stäng
Produkter