• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Textilfärg Neon

Här hittar du både vattenbaserade textilfärger i härliga neonfärger och häftiga självlysande tygfärger. Välj mellan mindre förpackningar med 50 ml, större förpackningar på 500 ml och missa inte våra färdiga paket med 5 snygga neonfärger. 

Populära produkter

Textilfärg Glow in the Dark från Tulip

Giftfri textilfärg som aktiveras av UV-ljus och därefter lyser i mörkret. Den självlysande textilfärgen fungerar på jeans, T-shirts, skor, ryggsäckar, jackor med mera och blir permanent efter torkning, kan därefter tvättas i tvättmaskin. Lättpressad flaska med ett spets som är designad för optimalt färgflöde.

Textilfärg Neon 

Vattenbaserade och väl täckande neonfärger till ljusa textiler. Går utmärkt att blanda med andra vattenbaserade tygfärger och därmed skapa häftiga detaljer som sticker ut. Giftfri färg som kan tvättas i maskin på 40 grader efter att den fått torka.

För dig som vill synas!

Neonfärger accentuerar och drar blicken till sig. En rolig keps, väskan som vill synas, detaljer i din målning. T-shirts, dukar, grytlappar, shorts, sjalar eller en rolig slips, allt kan pimpas med lite neonfärg!

 

Läs mer
Stäng
Produkter