• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dokumentförstörare - Pappersstrimlare

Säkerhet och pålitlighet

Alla typer av konfidentiell information bör makuleras för att undvika att känsliga uppgifter hamnar hos obehöriga, för dig som är privatperson kan det gälla personnummer, kontonummer, hemliga lösenord och dylikt, och som företag är det extra viktigt att se till att information om kunder, eller till exempel personalens löner inte hamnar i fel händer. 

Manuellt funktionstestade dokumentförstörare

Alla maskiner är manuellt funktionstestade på fabriken innan leverans.

Utförlig information om säkerhetsklasser och valet av din maskin hittar du längst ner på denna sida under dokumentförstörarna!

Dokumentförstörare allmän information

Förutom säkerhetsklass är det mycket annat som spelar in i valet av dokumentförstörare, till exempel storleken på dokumentförstöraren, snabbheten, kapacitet osv. Ska du använda papperstrimlaren till att förstöra / strimla endast papper, eller kanske även cd-skivor och kredit kort, bör funderas noggrant på.

En del dokumentförstörare använder Cross-Cut tekniken som skär rektangulära partiklar istället för strimlor. Vad som är gemensamt med alla våra pappersstrimlare är att de håller en mycket hög kvalitet och säljs till mycket konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna våra priser. 

Billiga dokumentförstörare av hög kvalitet

Kraftfulla dokumentförstörare för större volymer av papper, kartong, plast, och till och med metall. Vi erbjuder bäst i test dokumentförstörare från Dahle

Dokumentförstörare för hemmabruk är oftast av en mindre och kompaktare modell som tar cirka 10 papper åt gången. Värt att tänka på med dessa mindre maskinerna är att de ofta kräver tömning lite oftare än de större varianterna. Fördelen är att denna typ av dokumentförstörare ofta är billigare.
Läs noggrant dokumentationen för din dokumentförstörare innan maskinen tas i bruk för första gången!

Dokumentförstörare säkerhetsklasser 

Det finns en mängd olika säkerhetsklasser på dokument förstörare och det är mycket viktigt att ha i åtanke när du ska köpa en dokumentförstörare.

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 1-2

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 1 och 2 lämpar sig mycket väl till hemmabruk och ett vanligt A4 papper strimlas i 36 - 75 strimlor, skärbredden ligger under 12-6 mm. 

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 3-4

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 3 och 4 strimlas i 312-421 bitar och är mycket svåra att sätta ihop och få läsbara, men det är möjligt med avancerad utrustning. Spånbredd under 4 mm samt under 2 mm. 

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 5-6

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 5 och 6 rekommenderas för mycket konfidentiella dokument och resulterar i en partikelmängd på 2000-6000.

Dokumentförstörare med säkerhetsnivå 7

Dokumentförstörare med säkerhetsklass 7 resulterar i cirka 15 000 partiklar av ett vanligt A4 papper och korstrimlas. Det finns inte någon teknisk utrustning i världen som kan återställa ett sådant textdokument och få ut någon läsbar data.

Dokumentförstörare - Vår rekommendation

Till företag och kontor rekommenderar vi säkerhetsklass 4-5, för företag som hanterar mycket känsliga uppgifter och topphemlig information bör istället välja klass 6-7.

​Nu behöver du inte längre hyra dokumentförstörare för hos oss hittar du bra dokumentförstörare för alla typer av behov, den bästa dokumentförstöraren för just dig helt enkelt.

Så oavsett om du är ute efter en liten billig dokumentförstörare eller en högkvalitativ kraftfull variant så hittar du den hos Kristinas Scrapbooking AB - godkänd återförsäljare åt tyska Novus Dahle GmbH

Dokumentförstörare garanti

Dokumentförstörare från tyska Dahle är något utöver det normala. Dahle borgar för säkerhet och pålitlighet ända upp till 35 år, beroende på modell och hantering. Läs mer här: Garantiåtagande från Dahle.

Läs mer
Stäng
Produkter