• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Häftkuddar - Foamtejp

Häftkuddar och Foamtejp - För Scrapbooking och pyssel

I den här kategorin hittar du häftkuddar och dubbelhäftande foamtejp som används mycket inom korttillverkning och scrapbooking. Här finns häftkuddar i både cirkulära, fyrkantiga och rektangulära former med olika mått i enstaka förpackningar eller storpack. Vår dubbelhäftande foamtejp kommer i rullar på 2 meter och även köpas i storpack.

Populära produkter

Häftkuddar, distanskuddar eller 3D-kuddar

Häftkuddar används för att skapa distans mellan två föremål och på så sätt skapa en häftig 3D-effekt. Eller för vanlig fastsättning av planscher eller andra föremål. Häftkuddarna är självhäftande och kommer i färdigutskurna former på ett ark. Färdiga att användas. Det vanligaste namnet som används är häftkuddar men flertalet andra namn förekommer. Namnet fästkuddar används också, men då menar man normalt glue dots.

Foamtejp

Foamtejp används på samma sätt som häftkuddar men passar bättre när du behöver en större mängd. Foamtejp är självhäftande och levereras på rulle, klipps enkelt i önskad längd.

Foam tape

Inom scrapbooking används ofta foam tape vid tillverkning av shaker cards, eller skak-kort som man också kallar det, då man bygger upp en distans mellan pappret och den överliggande plastfolien. Inuti mellanrummet som uppstår, lägger man paljetter, små pärlor eller konfetti som ger en häftig effekt när man skakar på kortet.
 

Läs mer
Stäng
Produkter