• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Paljetter

Med paljetter kan man dekorera ramar, tavlor, pappfigurer, askar, kort, scrapbooking layouts, hobbyalster av papper frigolit eller trä. Du strör dem över flytande lim eller spraylim. De går även att sy fast. Välj bland vanliga runda paljetter eller stjärnor, hjärtan och blommor.

Populära produkter

Paljetter pyssel och dekoration till kläder

Paljetter är underskattade. Det finns väldigt stora variationer på dem och de är inte dyra. Om man är av den tålmodiga typen så kan man sy fast dem på sina egna kläder eller på barnens kläder. Paljetter pyssel är populärt i alla åldrar och finns nu i ett otroligt stort utbud. Vid kanske speciellt tillverkning av julkort eller så kallade Shaker kort passar gnistrande paljetter utmärkt. Det kan för många vuxna kännas lite "tacky" med julkort med en så färgsprakande dekoration, men det gör ju bara utmaningen större för den erfarne pysslaren. Det finns även paljetter i dovare färger och i pastell som för många kanske underlättar en del.

Paljetter barn till skola eller förskola

Vi har alla varit barn en gång i tiden. Ett av de första dekorationerna som vi troligen kom i kontakt med i skolan eller förskolan var nog paljetter. De användes som allmän dekoration eller för att göra ögon och munnar på påskkycklingen eller snögubben. Man kunde förstärka sina teckningar med dem som mitten av blomman eller stjärnorna på himlen. En enkel och billig dekoration som är lätt att hantera och passar perfekt till fritt pyssel.

Storpack av paljetter för alla tillfällen

Vi säljer paljetter i färdiga förvaringslådor uppdelade i fack med olika paljetter. Ett mycket smidigt sätt att ha dessa vackra utsmyckningar till hands. Perfekt för skolor, förskolor och utbildningar. Om man istället väljer att köpa paljetter i mindre förpackningar så är det att rekommendera att köpa till en smart förvaring med många fack. Vi har många praktiska förvaringslådor och blixtlåspåsar lämpliga till paljetter.

Festlig dukning med paljetter

Här hittar du all slags konfetti och paljetter till vackra påskbord, juldekorationer, bröllop, barndop, halloweenfester mm. Strö dem runt blomman på jorden eller på löparen mitt på bordet. En festlig och vacker dekoration.

Konfetti eller paljetter?

De är båda små dekorationer och kan i princip vara exakt samma sak. Det som oftast skiljer dem åt är att paljetter har något slags hål eller en möjlighet att fästa dem med. Konfetti används till större del vid festliga tillfällen och skjuts upp i luften och regnar ner över en folksamling. Exempel på detta är vid bröllopet när det gifta paret går ut ur kyrkan eller vid konserter vid avslut av konserten eller en annan höjdpunkt i schemat.

Läs mer
Stäng
Produkter