• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Dekorgummi - Mossgummi

Dekorgummi är ett mjukt och roligt material till Scrapbooking, hobby, DIY. Köp färdiga figurer eller stansa, klipp, färga eller stämpla in egna mönster från dekorgummi ark. Roligt material till de japanska teknikerna Fofucha och Cosplay eftersom det omformas om man värmer det.

Populära produkter

Storpack till klass eller kalas

Välj mellan olika stora förpackningar ur vårt sortiment. Lätt och roligt pyssel när man är många speciellt för de yngre barnen är dekorgummi lätt att klippa i och ger ett mycket hållbarare resultat än motsvarigheten i papper.

Dekorgummi eller mossgummi?

Dekorgummi och mossgummi är samma sak och kallas helt enkelt olika beroende på vilken tillverkare som säljer dem. Det är lätt att misstaga dekorgummi och foamiran till blomtillverkning. De båda materialen ser nästan likadana ut men foamiran går att forma med fingrarna och är avsevärt mycket känsligare än dekorgummi. Dekorgummi går att forma med strykjärn, embossingfön eller värmepistol. Det finns många intressanta filmer på YouTube om detta ämne som kan ge fin inspiration om roligt pyssel. 

Dekorgummi glitter

Allt som glittrar är vackert, nästan. Ett väldigt trevligt material att arbeta med är dekorgummi glitter. Speciellt när det inte dröser glitter som billigare sorters glittrande dekorgummi kan göra. Ett mycket vackert material som kan användas till allt som icke glittrande dekorgummi kan användas till. Utmärkt att matcha och göra julpyssel med.

Läs mer
Stäng
Produkter