• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Tuschpennor för skrift och målning

Tuschpenna Tuschpenna

Tuschpennor

Tuschpenna, kallas även fiberpenna, är en penna med en filtspets som används för att måla eller skriva med vattenbaserad eller alkoholbaserad färg. Här finner du tuschpennor som passar barn och vuxna, konstnärer och tecknare, för skrift, målning och permanent märkning.

Populära produkter

Måla i målarböcker med tuschpennor

Målarböcker för vuxna ökar mer och mer i popularitet och att måla i en målarbok innebär avslappning och en paus från smartphones och surfplattor, när man kan lägga tankarna åt sidan för en stund och fokusera på mönster och färger. En del typer av tuschpennor blöder igenom när de används i en målarböcker med tunna blad. Välj därför en målarbok med lite tjockare sidor eller en ensidig målarbok där du lägger ett pappersark mellan bladen för att förhindra att färgen blöder igenom till nästa sida. Här finns allt från tuschpennor med fina, smala spetsar till grova plakatpennor. Tuschpennorna är numera mycket hållbara och kan oftast ligga utan kork en tid utan att de torkar ut. Med en tuschpenna kan du måla på allt - Papper, kartong, foton, cardstock, metall, läder, plast, glas, porslin, sten, betong, textil med mera. I denna kategorin kommer du att hitta din nya favoritpenna oavsett vilka önskemål du har!

Tuschpennor av populära tillverkare

Vi har ett stort sortiment av bra tuschpennor från flera olika populära tillverkare. Här hittar du de klassiska skolpennorna från Berol, Permanenta märkpennor från Edding, barnpennor från Bic och Giotto be, akvarelltusch från Art Aqua och Solo Goya, twintip pennor från Promarker, färgläggningspennor från Posca och tusch med penselspets från Tombow.

Tuschpennor till barn

I den här kategorin hittar du tuschpennor som är speciellt framtagna för barn. Prisvärda, och hållbara vattenbaserade pennor som kan användas av både stora och små. 

Läs mer
Stäng
Produkter