• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Stickers Barn

Stickers för barn och om barn. Här har vi samlat ett stort utbud av stickers med barnmotiv avsedda för pyssel med barn. Här finns även många stickers avsedda för dopinbjudningar, albumtillverkning och scrapbooking.

Populära produkter

Wall stickers barn - stickers vägg barn

Väggdekor för barnrum är både mycket enkelt och samtidigt mycket svårt. Många föräldrar dekorerar, målar och tapetserar sitt nyfödda barns rum i en stil som passar en bebis. Men innan man vet ordet av så är den lille bebisen en bestämd 4-5 åring. Som bekant så gillar de flesta i den åldern inte samma saker som de älskade bara året innan.

Kanske är man den slags människa som verkligen älskar att inreda och måla eller tapetsera och gladeligen ändrar barnets rum i takt med nya trender och åldrar. En annan möjlighet är att göra rummet neutralt så att man aldrig behöver ändra ytskiktet och istället endast ändra dekoren. Då kan det vara en bra idé med till exempel wall stickers barn eller stickers vägg barn. Alltså stickers avsedda att sätta upp på väggarna och sedan ta ner när de inte längre känns rätt. Snabbt och enkelt och heller inte en så dyr lösning för att skapa ett hemtrevligt och mysigt krypin för barnet i alla dess åldrar.

Barn stickers

Barn stickers är en av de första kreativa hjälpmedlen som används i ett barns utveckling. Barn stickers fungerar utmärkt till barnens julkort med små guldstjärnor, tomtar och granar. De är perfekta att använda som förstärkning eller komplement till allt barnpyssel. Vi erbjuder stora och mycket prisvärda stickersblock med tema så som bondgård, fordon, katter och hundar, jul, vägskyltar, nallar, ugglor och extremt mycket mer.

Repositionables - flyttbara stickers

Stora stickers som barnen även kan leka med och placera om t ex på kyl/frysytorna eller på plastunderlag. Anna, Elsa och Olof från Frozen i lekstorlek. Det finns även andra stickers för barn som är flyttbara och de olika motiven ändras beroende på trenderna.

Disney stickers för barn

Det stora amerikanska företaget Disney har en historia av att producera oerhört populära barnfilmer under snart hundra år. I och med att en ny barnfilm släpps så produceras också ett stort urval av produkter så som dockor, leksaker, spel och barnstickers. Några exempel på detta är 3D snöbollsstickers med Frozen motiv, Inside Out stickers och Anna och Elsa.

Tåg, traktor, lantdjur, monster, spindlar, skola, änglar allt finns som stickers! 

Stickers - den perfekta barnkalaspresenten

Barn stickers kan vara en mycket rolig och uppskattad gåva för yngre barn. Barnstickers fungerar bra både som julklapp och födelsedagspresent.

3D Stickers

Vackra upphöjda stickers till kort, album, inbjudningar eller sagoberättelser. Alla kan förstärkas med vackra stickers med 3D motiv. Många härliga varianter och teman.

Glitter Stickers barn

Till all scrapbooking, hobby och konstnärsalster i små händer. Glitterstickers för barn är mycket dekorativa och gillas av alla barn.

Foam Stickers för barn

Söta skumfigurer till inbjudningar, gratulationer med mera. Ger en fin tredimensionell effekt som förstärker stickersarkens intryck.

Läs mer
Stäng
Produkter