• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Scrapbooking Papper

Köp 10 betala för 9! Gäller alla papper i hela butiken! Blanda fritt mellan alla singel-papper, inklusive cardstock! Du får det billigaste på köpet!

Populära produkter

Scrapbooking Papper - Varumärken

Här hittar du Scrapbookingpapper från flera kända tillverkare till alla möjliga tillfällen och teman. Välj mellan färgglada papper från Echo Park, romantiska vintagepapper från Maja Design, scrapbooking papper med steampunkmotiv från Stamperia, charmiga små figurer från Asuka Studios, härliga motiv från sagornas värld från Craft o Clock, 20-tals design från Graphic 45, söta djur och naturmotiv från Craft Consortium, bröllops och studentpapper från Reprint och mycket, mycket mer. 

Hur ska jag välja scrapbookingpapper?

När du ska välja ett scrapbooking papper handlar det främst om personlig smak. Vad som dock är viktigt att tänka på om du ska använda ditt scrapbooking papper till just scrapbooking är att du vill välja ett papper som är syra och ligninfritt, vilket innebär att de inte försämrar dina foton och du kan använda dem för bevarandesyften. Scrapbooking papper kan givetvis även användas till andra sorters pyssel och då behöver det inte vara lika viktigt att dem är syrafria.

Scrapbooking papper eller Cardstock

Generellt finns det två typer av papper som används till scrapbooking, Scrapbooking papper och cardstock.
Scrapbookingpapper är ofta mönstrade och kan ibland ha dekorativa folie eller glitterdetaljer. Cardstock är nästan alltid enfärgade och är oftast lite kraftigare än ett mönstrat scrapbooking papper även om det också finns tjockare mönstrade papper. Man behöver inte använda båda typerna av papper men det kan vara mycket snyggt att matcha ditt mönstrade scrapbooking papper med ett enfärgat cardstock.

Kollektioner med Scrapbooking papper

En del scrapbookingföretag har valt att göra det ännu enklare för oss att välja scrapbooking papper till våra projekt genom att erbjuda hela kollektioner med matchande papper, cardstock och dekorationer. I dessa kollektioner är alla material designade för att matcha varandra och fungera bra tillsammans. De flesta kollektionerna är designade kring ett speciellt tema eller tillfälle som till exempel en årstid, födelsedagar, semester eller en högtid. Det enda du behöver göra är att välja ett paket som du tycker om och som passar ditt tema/tillfälle.

  

Lemoncraft föddes av passion och lust att uppfylla kreatvia pyssel-drömmar! Med underbara mönstrade papper som passar till årets alla högtider, finns Lemon Craft som en uppskattad vän vid ditt pysselbord. Produkterna håller hög kvalitet och passar lika bra till scrapbooking, korttillverkning, decoupage, samt många andra kreativitetsområden.

 

Läs mer
Stäng
Produkter