Presentinslagning & Paketinslagning

     

Presentinslagning är en konst! Men med enkla medel kan alla få ett inslaget paket att bli den vackraste presenten. Risken är väl att presentinslagningen blir så fin så att gåvan i sig bleknar i jämförelse. 

Populära produkter

Presentinslagning tips och inspiration

Att slå in presenter ska vara lika roligt som att ge bort dem tycker vi! Med rätt teknik och mycket kreativitet kan man förvandla en enkel låda till en fantastisk gåva. Om du behöver extra inspiration så har vi samlat många praktiska tips och trick för att hjälpa dig att skapa vackert inslagna presenter. Presentinslagning på julen är den tid på året då presentinslagningen blir en konstform. Med julinspirerat papper, gnistrande snören och festliga etiketter kan du skapa gåvor som ser lika fantastiska ut som de presenter du har valt med omsorg.

Presentinslagning låda / presentask

En vacker låda kan förvandla en enkel gåva till något speciellt. Vi erbjuder ett brett utbud av presentinslagning lådor, i olika storlekar och designer passar varje gåva och tillfälle. Titta in i varugruppen presentask för att hitta alla lådor och boxar vi erbjuder! Du kan även använda en presentpåse till din presentinslagning. De passar perfekt till mjukare presenter så som kläder.

Presentinslagning till bröllop

Ett bröllop är en mycket speciell händelse, och varje detalj räknas. Från eleganta presentlådor till silkeslena presentband, vi har allt du behöver för att skapa vackra bröllopsgåvor som kommer att bli ihågkomna länge. Något som verkligen blir fint på bröllopsinbjudningarna är att använda sigillstämpel och lackstång. Det ger en exklusiv känsla!

Presentinslagning allmänna tips och idéer

Presentpapper är bara en liten del av själva paket inslagningen, man kan till exempel byta ut omslagspappret till vilket mönstrat papper man vill. Cellofanpåsar eller cellofan kan man sätta utanpå presentpappret eller slå in "gå bort presenten" med. Cellofan på rulle är perfekt till vinflaskor, medan cellofanpåsar med botten passar till hembakat godis eller liknande. Avsluta då med en rosett av sidenband. Det finns otroliga mängder band som ger det där lilla extra. Man måste inte använda presentband eller presentsnöre. Ett pappersnöre är också mycket populärt. Titta gärna in i vår inspirerande band-varugrupp. Egentligen kan man dekorera paketet med allt man kan tänka sig. Surfa in och titta på vår enorma dekorationsvarugrupp så får du massor av inspiration för just DIN unika paketinslagning. Presentetiketter kan man även göra själv med en stans eller köpa färdiga tags. Det mest klassiska är att använda färdiga presentetiketter, vilket också är vackert.

Produkter