• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Akrylfärg i över 200 nyanser

Hobbyfärg

Plus ColorA-colorPlaybox och Formline är hobby akrylfärger.  Våra färger har bra täckande förmåga. Passar utmärkt till alla hobbyprojekt. 

Studiofärg

Pigment Art Acrylic, Primo och Creall är studiofärger. De oftast mer pigment än hobbyfärg och kan upplevas som mer svårmålad av den oerfarne målaren.

Konstnärsfärg

Prima Finnabair. En konstnärsfärg som passar dig som är konstnär eller för mer avancerat bruk.

Populära produkter

Akrylfärg 

Här finner du akrylfärg med hög täckförmåga, som passar till de flesta underlag. Pigmentstarka akrylfärger för nybörjare och proffs. Välj mellan blank eller matt färg, metalliska färger, glitter eller neon. Vattenbaserade, A-märkta och CE-godkända, och således också särskilt lämpliga färger för barn. Perfekt till papper, sten, trä, kartong, keramik med mera. Våra akrylfärger finns i tre olika kvalitéer - Hobbyfärg, studiofärg samt konstnärsfärg. Se mer om detta nedanför produkterna.
 

Måla med akrylfärg

Akrylfärg är perfekt som plakatfärg eller till papper, kulisser, trä, papp med mera. Hitta dina favoriter bland våra populära akrylfärger. Tjocka, kvalitativa färger med mycket färgpigment som används flitigt inom både pyssel och hobby, men också till konstnärer och hemmapysslare. Passar alla åldrar, från minsta små handavtryck i färg på en bebis, till en proffsig veterankonstnär. Färgen torkar snabbt och blir permanent när den väl har torkat. Därför passar vår akrylfärg också till utomhusbruk, men kan behöva efterbehandlas med en lack som tål väder och vind. Akrylfärg fäster bra på torra, rena och fasta underlag.

 

Akrylfärger för utomhusbruk

Nu när solens strålar börjat titta fram och det blir varmare i luften så är det dags att ta med sig pysslandet ut! 
Ta med dig staffliet, penslar, papper samt lite färg och promenera ner till stranden och måla av solnedgången, gå ut i skogen med barnen och samla material som ni sedan målar och dekorerar tillsammans eller varför inte göra trädgården lite mer färgsprakande med målade stenar? Våra hobbyfärger fäster på sten men bör behandlas med lack för att tåla väder och vind. 

Inred med akrylfärg

Att måla om hemma är ett enkelt och roligt sätt att förnya hemmet. Släng inte dina gamla möbler du tröttnat på, med lite färg och en pensel så är du snabbt igång och dina möbler och dekorationer blir som nya igen. Akrylfärg fungerar utmärkt på trä, keramik med mera. Följ sommarens trender och inred ditt hem i guldiga toner med hjälp av hobbyfärg i guld eller häng på glittertrenden och testa någon av våra glitterfärger. Oavsett vilka färger och nyanser du väljer så kommer du att få ett fantastiskt resultat med någon av våra flytande akrylfärger.
Akrylfärg DIY DIY Akrylfärg

Akrylfärg för barn

Att måla med akrylfärg har alltid varit en populär aktivitet hos barnen, och hos oss hittar du mängder av giftfria, vattenbaserade och CE-märkta färger så att barnen kan pyssla, måla och dekorera så mycket de bara orkar och har lust med. Alla våra färger är inbördes blandbara så barnens kreativitet kan flöda fritt.

Akrylfärg Barn Hobbyfärg Pyssel Akrylfärg

Akrylfärger i set

Hos oss kan du köpa färger billigt i flera olika färger och varianter. Här hittar du passande set med basfärger, neonfärger, till högtidspysslet osv. Vi har även billig akrylfärg i storpack som är perfekt till skolklassen, pysselgruppen och dig som målar mycket.

    
Akrylfärg, en klassisk hobby-färg. Spädbar med vatten, och fäster bra på det mesta. Även på kläder, så ett förkläde är en bra idé. Torkar snabbt och täcker väldigt bra!

Läs mer
Stäng
Produkter