• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Staffli - Bordsstaffli - Golvstaffli

Staffli

Konstnärer eller hobbymålare använder staffli för att stödja och hålla upp en målning medan de arbetar med den eller för att visa färdigt arbete. Vi erbjuder ett brett utbud av stafflier i olika storlekar och format. Många av våra staffli är ihopfällbara vilket underlättar förvaring och för dig som vill ta med ditt staffli ut i naturen och måla utomhus. Om du målar i olja eller akryl, rekommenderas ett upprättstående staffli pågrund av att det minskar risken att damm fallen ner på våt färg. Ett staffli som lutar svagt framåt är bäst för att arbeta med pasteller, och ett staffli som lutar bakåt passar bäst för akvarellmålning. 

Populära produkter

Staffli - Fördelar

Att gå över från att måla på bordet till ett staffli kan i början kännas lite konstigt, men ganska snabbt kommer du att märka av alla fördelar. 
Tycker du om att måla sittande, är en duk som lutar mot dig enklare att nå och arbeta med, särskillt högt uppe på målningen.
Om du iställer föredrar att stå kan du enkelt och bekvämt nå alla delar av målningen utan att sträcka dig.
Du kan flytta din målning, i en höjd eller vinkel som passar dig när du arbetar med varje sektion och ta ett steg tillbaka och få en bätte överblick över din målning i en vinkel som den kommer att se ut när den hängs på väggen.

Målningen kan hänga kvar på staffliet tills den är färdig och är bättre skyddad mot spill och andra skador.

Bordsstaffli

Ett bordsstaffli är ett mindre, ofta ihopfällbart staffli som oftast är enklare att ta med sig och förvara. Passar utmärkt för dig som föredrar att måla lite mindre och väl detaljerade målningar.

Golvstaffli - Stående staffli

Vill du måla större tavlor kommer ett stående golvstaffli göra det möjligt att måla med hela armen istället för din handled, vilket gör det möjligt att måla friare och med bredare penseldrag.

Staffli för barn

Vi erbjuder även mindre staffli för barn till de unga konstnärerma med praktiska hål att placera målarfärgen i och minska risken för spill.

 

Läs mer
Stäng
Produkter