• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Halloween Stickers

Halloween stickers är det snabba och roliga sättet att dekorera riktigt skrämmande halloween festinbjudningar. Halloween klistermärken med motiv som pumpor med läskiga leenden, spöken och fladdermöss. Allt som behövs i stickersväg för att komma in i rätt stämning till halloween!

Populära produkter

Halloween klistermärken

Halloween klistermärken kan användas till dekoren på halloweenfesten. Som ett komplement till halloween dräkten eller till att förstärka inbjudningarna och dess kuvert på ett enkelt sätt. Barn uppskattar halloweenpyssel med tillhörande halloween klistermärken. Det är en högtid som är i stark kontrast mot Sveriges andra högtider och därför blir halloweenpyssel också något nytt och spännande och också lite läskigare för barnen. Kanske kan man med anpassad pedagogik använda sig av denna läskiga högtid föra att avdemonisera företeelser som spöken och monster för barnen och där igenom skapa tryggare barn med mindre rädslor?

Höstfest, thanksgiving och halloween

Stickers med vackra pumpor och Reminisce's serie Best of Harvest passar till alla höstdekorationer och festinbjudningar. Kort, album och altrade boxar i höstton blir fina med matchande stickers. Halloween stickers, pumpa stickers, höstfest dekorationer. Stickers från Reminisce's Eerie Night, Best of Harvest. Pumpastickers till scrapbooking, hobby med mera. Halloweenfesten med pumpor och spöken blir lyckad med placeringskort eller inbjudningar med pumpamotiv. Ballonger med pumpadekor sätter rätt feststämning.

Läs mer
Stäng
Produkter