Gelly Roll Sakura - Gelpennor

Gelpenna gellyroll storpack Gelpenna gellyroll ritblock

Sakura gelly roll gelpennor

Gelly roll pennor från Japanska Sakura är marknadsledande på gel pennor. En gelpenna är en kulspetspenna med en silikonkula. Sakuras gelly roll släpper ut tjockare bläck som kallas gel. Gelpennor kräver kork för gelen torkar annars snabbt ut. En uttorkad gelpenna går sällan att få att fungera igen, anledningen är att silikonkulan är mjuk och är svår att få i rullning och ren efter uttorkning. Förvara pennan stående med korken neråt så att gelén kan rinna fram till kulan.

Populära produkter

Gelpenna gellyroll konstnär och pyssel Gelpenna gellyroll text exempel

Gelly roll Metallic gelpennor

Gelly Roll Metallic gelpennor har blanka, polerade färger. För att skriva på både ljusa och mörka papper samt blanka och matta ytor. Detta arkivsäkra, metalliska bläck är vattensäkert, bleknar inte, har kemiskt motstånd och blöder ej igenom de flesta papper. Det är lätt att lägga till vitalitet och känsla till handstil med Gelly Roll Metallic gel bläck pennor. Gelly Roll Metallic ger en reflekterande glans som är tydlig och ger energi till allt man skriver eller ritar. Njut av den släta jämnflytande skriften och den väldefinierad linjen av gelly roll gel bläckpennor.

Underskatta inte det extra värdet ett handskrivet meddelande ger. Handstil är lika unikt som ett fingeravtryck. Sätt pennan till papperet och lämna ett minne som varar livet ut. 

Egenskaper - Gelly roll Metallic:

En gelpenna penna som är lätt och bekväm att skriva med.
Arkivsäkert kvalitetsbläck, kemiskt motståndskraftigt, vattensäkert och bleknar ej.
Inga fläckar eller genomblödning på de flesta papper.
Täckande färg för att skriva på både ljusa och mörka papper samt blanka och matta ytor.
Rekommenderas inte för användning på tyger som är avsedda att tvättas.
Inte för kosmetisk användning på huden.

Gelly Roll Stardust Gelpennor

Gelly Roll Stardust fångar glittret av stjärnor, perfekt för att göra din handstil unik. För bästa resultat, använd Stardust gel bläck på ljust färgade och matta pappersytor. Gelly Roll Stardust är ett pigmentbaserat arkivsäkert kvalitet bläck.

Dekorering med glitter kan förvandla den enklaste bilden till en oväntad skatt. En liten strimma med en gelly roll stardust kan vara precis rätt för att markera eller uppmärksamma speciella detaljer. Enkelt och snyggt pryder gelly roll stardust papper eller foton med streck, linjer och prickar.

Egenskaper - Gelly Roll Stardust:

En gelly roll penna som är lätt och bekväm att skriva med.
Inga fläckar eller genomblödning på de flesta papper.
Den reflekterande briljansen av Gelly Roll Stardust gelpennor gnistrar bäst på ljust färgade ytor och matta papper.
Rekommenderas inte för användning på tyger som är avsedda att tvättas.
Inte för kosmetisk användning på huden.

Gelly roll Stardust vit - Gelpenna

Efter långt letande efter en heltäckande, fyllig vit penna som fungerar på alla mörka papper, hittade vi äntligen denna vita kvalitets Gelly Roll-penna från Sakura! Fungerar utmärkt på svarta och mörka papper, samt vissa textiler. Här hittar du Gelly Roll Vit.

Produkter