Påskkycklingar Påskharar Pyssel

Påskkycklingar påskharar påskharar Påskkycklingar

Påskkycklingar och påskharar till påskpysslet!

Här hittar du roliga saker för ditt påskpyssel. Spretiga höns, hoppande harar och gulliga kycklingar har alla sin plats i våra hjärtan till påsk! Tag dig tid att sitta ner med dina barn, barnbarn eller vänner för en stunds gemenskap och vila från mobilfokuseringen. Det behöver inte vara så märkligt utan köp hem lite pysselmaterial och låt var och en göra sitt på sitt eget sätt utan att jämföra för mycket. Den kreativa människan vilar från dagens krav och själen kommer till ro, samtidigt som man faktiskt kan prata med varandra en stund. Inbjud även männen till pysselstund. Då kanske de upptäcker nya talanger hos sig själva och barnen kommer att se dem i en ny roll!

Populära produkter

Påskkycklingar

Här finner du påskkycklingar i flera olika former, trädekorationer, porslinsfigurer och små påskkycklingar av piprensare. Dessa fjuniga små fåglar lyser upp och sätter rätt påskkänsla i alla planteringar eller på ditt bord. Påskkycklingar passar perfekt till blomstergrupper, bordsdekorationer, påskriset och andra påskprydnader.

Påskharar

Påskharen är nog barnens favorit i påsktider efter som han kommer med godisfyllda påskägg. I denna kategorin hittar du söta porslinsharar, harar i papier mache, och påskharar av trä som passar perfekt till påskpysslet.  

Trädekorationer med påskharar och påskkycklingar

För dig som snabbt vill göra festliga hälsningar finns höns och harar med fästkudde på baksidan. För dig som älskar dekorationer finns en hel låda med 200 träfigurer att måla och dekorera. Perfekt till klassen eller pysselgruppen. Med färgpennor, sprayfärg, glitter, pärlor, papper, band gör ni fina hängen till påskriset.

 

Produkter