• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Påskkycklingar Påskharar Pyssel

Påskkycklingar påskharar påskharar Påskkycklingar

Påskkycklingar och påskharar till påskpysslet!

Det perfekta påskpysslet för stora som små. Påskharar, påskkaniner påskkycklingar är enkla påsk pyssel. Köp färdiga eller gör dina egna.

Populära produkter

Trädekorationer med påskharar och påskkycklingar

För dig som snabbt vill göra festliga hälsningar finns höns och harar med häftkuddar på baksidan. För dig som älskar påskdekorationer finns en hel låda med 200 träfigurer att måla och dekorera. Perfekt till klassen eller pysselgruppen. Med färgpennor, sprayfärg, glitter, pärlor, papper, band gör ni fina hängen till påskriset.

Påsken närmar sig och det är dags att börja förbereda sig för denna härliga högtid. En av de populäraste dekorationerna är påskkycklingar och påskharar. Dessa söta djur är symboler för påsken och kan användas för att dekorera ditt hem eller som presenter till barn, vänner och släkt. Påskkort är något som uppskattas av både gammal och ung. Det finns många fina påskpapper som man kan ha som kortbas och för barnen så finns det påskstickers och påskstämplar som ger fina påskkort på ett enkelt vis. Här är några enkla kreativa idéer för att skapa påskkycklingar, påskharar och andra påskrelaterade pyssel. Det finns även mängder av påskpyssel inspiration här.

Kreativa påskidéer för att skapa söta påskkycklingar med barn: Gör roliga påsk pyssel med barnen!

Här hos Kristinas scrapbooking finner du påskkycklingar i många olika former, trädekorationer, porslinsfigurer och små påskkycklingar av piprensare. Dessa fjuniga små fåglar lyser upp och sätter rätt påskkänsla i alla planteringar eller på ditt bord i ditt hem. Påskkycklingar passar perfekt till blomstergrupper, bordsdekorationer, påskriset och andra påskprydnader.

Påskkycklingar är en av de mest populära påskdekorationerna. Dessa söta små fåglar är lätta att göra själv och kan användas för att dekorera påskbordet eller som presenter till dina nära och kära. Här är några kreativa sätt att skapa fina påskkycklingar:

Pom-pom kycklingar - Skapa egna söta små kycklingar med hjälp av pom-poms, kartong och påskfjädrar. Du kan göra kycklingar i olika storlekar och färger för att skapa en rolig och färgglad påskstämning.

Äggkartongs kycklingar - Använd äggkartonger för att skapa söta små kycklingar. Skär ut små bitar av äggkartongen, måla dem i olika färger och dekorera med fjädrar och ögon.

Fingeravtrycks kycklingar - Skapa söta små kycklingar med hjälp av fingeravtryck och färg. Måla på en bit papper och låt barnen sätta sina fingeravtryck som sedan kan dekoreras till kycklingar.

DIY-påskharar: Skapa personliga och söta påskharar med enkla material

Påskharen är nog barnens favorit i påsktider efter som han kommer med godisfyllda påskägg. I denna varugrupp hittar du söta porslins påsk

harar, harar i papier mache, och påskharar av trä som passar perfekt till påskpysslet.

Påskharar är en annan populär påskdekoration som kan användas för att skapa en fin påskstämning. Här är några kreativa sätt att skapa egna påskharar:

Pappers påskharar - Skapa söta små påskharar med hjälp av papper och lim. Skär ut harens form från papper och dekorera med ögon, nos och öron. Man kan även göra morrhår.

Toarulls påskharar - Använd toarullar för att skapa söta små påskharar. Måla toalettrullen i olika påskiga färger, klipp ut öron och dekorera med ögon och nos.

Handavtrycks påskharar - Skapa söta små harar med hjälp av barnens handavtryck. Måla på en bit papper och låt barnen göra handavtryck som sedan kan dekoreras till harar.

Om man vill göra det enkelt för sig så kan man köpa färdiga påskpyssel kit. Många timmars nöje och en nyttigare gåva till barnen än påskgodis i påskägg. Glöm inte att titta igenom all våra påsk pyssel varugrupper. Vi har ett välfyllt och ett roligt sortiment med allt inom påsk och till och med påskris i färdiga buntar!

Läs mer
Stäng
Produkter