• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Skalpeller & Hobbyknivar

Knivar till pyssel & hobby

Här hittar du en mängd olika typer av knivar och reservblad till hobby, DIY, pyssel och scrapbooking från en rad välkända märken tillexempel Fiskars & Dahle. Här finns skalpeller, precisionsknivar, brytknivar, cirkelskärare, rullknivar och swivelknivar. Oavsett vad du ska skära och hur du vill skära kommer du att hitta en kniv för ditt behov i den här kategorin.

Populära produkter

Skalpell

Skalpell är en rak kniv med ett mycket vasst blad som används för precisionsarbete. En skalpell är det självklara valet när raka snitt och rena kanter behövs. Bladet på skalpellen är mycket vasst och tillverkas oftast av högkvalitativt verktygsstål eller kirurgiskt stål. Skaftet på en skalpell är ofta tillverkat av metall vilket ger dem en lång livslängd, men kan även tillverkas av gummerat stål som då ger ett komfortabelt grepp. En skalpell kan skära i papper, tyg, folie, plast, läder och mycket mer. Vi erbjuder reservblad till alla våra skalpeller.

OBS! Skalpellens blad är väldigt vasst och därför ska medföljande skydd alltid vara på vid förvaring.

Hobbykniv - Brytkniv

Hobbyknivar eller brytknivar har fördelen med att man enkelt knäcker av den yttersta biten på knivbladet, skärbladet med hjälp av ett tag i handtaget. Då har man snabbt en vass kniv igen. Många av våra hobbyknivar så som Fiskars och NT cutter har reservblad att köpa. Missa inte vår egen favorit hobbykniv. Den har vi använt i många år och är den kniv vi anser som bäst.

Läs mer
Stäng
Produkter