• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Juldekorationer DIY

Juldekorationer DIY Juldekorationer Pyssel

Här finns alla juldekorationer samlade. Allt går att dekorera! Julklappen, prydnadssaken, bilen, snöskyffeln, grannes postlåda och självklart allt roligt julpyssel. Tips! Pimp it up! Gamla bleka porslinstomtar kan man enkelt fixa till med glitterlim, pearls, rhinestones och band. God jul!

Populära produkter

Jul dekoration diy

Bjällerklang, bjällerklang cykla bak och fram. Inte så lämpligt att cykla när det är is-halt dock. Då är det bättre att åka släde. Eller varför inte göra en egen miniatyrsläde och hänga bjällror och klockor på den. Bjällror passar till allt juligt pyssel tycker vissa. Vi tycker också det.

Att göra julpyssel är bland det mysigaste som man kan göra. Ta fram en skål julgodis och julmust. Bjud in vänner och familj och skapa bara för det höga nöjets skull! En jul dekoration diy är alltså en dekoration som man använder till att dekorera eget jul pyssel.

Charms med julmotiv diy

Charms, eller berlocker, har oftast en liten ögla som gör den enkel att hänga upp i blomster-arrangemang på handgjorda kort, på band, på ståltråd eller andra julalster. Dessa dekorationer används mycket som kortdekoration men går lika bra att använda som dekoration inom allt pyssel. Tips! Häng en charms som extra dekoration på dina julklappar. Ger en lyxig känsla!

​Die Cuts och Chipboard med julmotiv

Utstansade julfigurer av papp. Die cuts brukar vanligtvis vara utstansade i tunnare papper, medan chipboard är utstansat i kartong eller papp. Många die cuts och chipboard-motiv har redan en självhäftande baksida, medan andra limmas fast som dekoration på till exempel julkort eller scrapbooking layouter.

Washi tape med julmotiv och glittertejp

Tunnare tejp kallas washitejp och är ofta tillverkad av rispapper. Washi tejp användas precis som vanlig tejp men har oftast mycket sämre fästförmåga. Tanken med washitejp är att använda den som en dekoration. Den döljer kanter och har oftast en viss genomskinlighet. Glitter tejp är tjockare och starkt glittrig. Mycket vacker och passar perfekt till jul. Alla glittertejper vi säljer drösar och flagnar inte. Kombinera med julklistermärken med glitter eller folierad yta. 

Mossgummi diy till pyssel med jultema

Dekorgummi eller mossgummi används till många olika sorters pyssel. Det vanligaste användningsområdet är som en dekoration, vilket går bra att klippa eller stansa ut. Även de flesta dies klarar av att trycka ut mönster eller bokstäver i mossgummi beroende på mossgummits tjocklek. Mossgummi kan ofta kräva 2 varv genom stansmaskinen.

Glittrande dekorationer till julpysslandet

Är det jul så är det! Och glitter hör julen till. Så är det också! Gillar man julen så måste man helt enkelt gilla glitter av alla dess slag. Här har vi samlat mängder av glittrande juldekorationer i julens färger men det finns även mycket mer! Utöver glitter finns även dekorationssnö som alternativ till den riktigt juliga känslan.

Julblommor till pyssel

Blommor för scrapbooking, julkort, pyssel, korttillverkning och altring. Julblommor i de klassiska julfärgerna. Tips! Glittra dina blommor med stickles glitter glue eller annat valfritt glitterlim, eller stämpla med julstämplar av vackra swirls och embossa. Eller varför inte chalka kanterna för att få mjuka, färgnyanser med vintage-touch. Kombinera julblommor med äkta kottar, grankvistar, kanelstänger och torkade apelsinskivor.

Brads med figurmotiv till jul

Brads, påsnit eller jungfruben som det kallades förr och till viss del gör än idag. En mycket användbar liten detalj som inte bara är praktiskt för fasthållning, utan även är en vacker dekoration. Finns både som klassiska rund små knoppar i guld och silver, eller söta metallfigurer. 

Klädnypor och knappar som dekoration på julkort eller paket

Klädnypor passar inte bara till tvätt. Ett mer juligt område är att använda dem till en paketkalender. Sätt upp klädnyporna på lämplig bakgrund och fäst små roliga gåvor till barnen eller dig själv. Också bra som julstrumpeupphängning eller helt enkelt dekoration. 
"Det är knappar, men används oftast inte som det". Så sa vi oftast till alla kunder som undrade vad dessa små söta tingestar var, när vi hade butik i centrala Ängelholm. Det går utmärkt att använda dessa tvättmaskinssäkra knappar till kläder, kuddar och allt möjligt inom textilens värld. Inom pyssel använder man ofta knapparna som dekoration genom att enkelt klippa av plast-öglan på baksidan. Detta ger en bra fästyta för limmet eller fästkudden.

Glimmande rhinestones till julkorten

Rhinestones eller rhinstenar är halva fake-diamanter som oftast har självhäftande baksida. Pearls är detsamma som halvpärlor och är en halv pärla utan hål. Även pearls har oftast självhäftande baksida. En bra idé kan vara att fästa pearls och rhinestones med ytterligare lim om de sitter på ytor som rör sig eller inte är helt släta. Mycket vanligt vid korttillverkning och pyssel. Passar till allt som behöver det där "lilla extra". Konfetti och paljetter består av samma material. Det som skiljer dem åt är att paljetter har hål i sig. Kan användas som dekoration på allt. Vid dukningen är det ett lätt sätt att dekorera bordet. Tips! Använd paljetter i shaker kort. Enkelt och uppskattat!

Trädekorationer till jul

Trä är äkta. Andra material är vackra även de, men den levande känslan av trä är svårslagen. De flesta trädekorationer är lite större och behöver oftast fästas extra, även om de redan har självhäftande fästyta. Passar till allt inom hobby, pyssel och dekoration. Perfekta att måla själv! Man kan använda nästan vilken färg eller penna som helst, då det mesta fäster på trä. Bli det fel målat så kan man använda sandpapper för enkel borttagning av färgen.

Julpyssel dekorationer av textil

Filt ger vackra kläder till tomtar och tomteluvor.  Ett böjligt och hållbart material som passar som dekoration på runda eller ojämna dekorationsföremål. Tips! Går inte alltid så bra att stansa i, men med dies går det bättre. Det blir trådigt i kanterna men det kan man ansa bort med en sax. Testa dig fram!

               

Läs mer
Stäng
Produkter