• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Presentpåse

Populära produkter

Små presentpåsar för de finaste gåvorna

För de mest personliga och särskilda gåvorna, våra små presentpåsar är det perfekta valet. Designade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, de ger varje present en extra touch av omtanke och elegans.

Presentpåsar för jul med julmotiv

Julen är en tid av glädje, kärlek och, naturligtvis, presenter. Kristinas scrapbookings jul presentpåsar tar julens magi till en helt ny nivå, med fantastiska designar som reflekterar säsongens stämning. De är det perfekta sättet att presentera dina julklappar på.

Stora presentpåsar - Stora gåvor

För de stora ögonblicken och generösa gåvorna, våra stora presentpåsar är här för att imponera. Deras rymliga design gör dem idealiska för de största gåvorna, allt medan de behåller elegans och stil.

Presentpåsar för flaskor - Avlånga med praktiskt handtag

Att ge en flaska vin eller champagne är en klassisk gest, och våra flaskpresentpåsar är det perfekta sättet att höja den gåvan. Vackert utformade och starka nog att hålla en flaska, dessa påsar ger dina gåvor en sofistikerad touch. Fäst en presentetikett med en sigillstämpel som pricken över i!

Presentpåsar av papper

Hållbarhet och stil går hand i hand med våra presentpåsar av papper. De är inte bara miljövänliga och återvinningsbara, men också eleganta och mångsidiga, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla tillfällen.
Att altra pappers-påsar är en rolig och populär del inom scrapbooking. Perfekt som personliga gåvor, julklappar och presenter. Varje påse kan bli personlig och unik. Dekorera med allt som används inom vanligt pyssel. I den här varugruppen hittar du påsar i kraftpapper i olika storlekar, med eller utan handtag, men också påsar i trä som tål att målas och lackas. Ett annat användningsområde med påsarna är att scrappa minialbum, så kallade pås-album.

Läs om detta på Kristinas Scrapbooking blogg!

Läs mer
Stäng
Produkter