• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Blommor - Blad

 Blommor till scrapbooking Pappersblommor till scrapbooking och pyssel 

Här hittar du blommor för scrapbooking, pyssel, hobby och dekoration i alla möjliga modeller och färger. I stort sett ALLT blir så mycket bättre med en blomma eller två. Försök att använda blommor som matchar i modell och färgton. Blommor limmas fast med flytande lim, och kan dekoreras med t.ex. Pistill, några dutt från en stämpeldyna eller glitterlim

Populära produkter

Pappersblommor och pappersrosor till pyssel, hobby och scrapbooking

Pappersblommor är en väldigt enkel, men elegant detalj till dina scrapbooking projekt! Romantiska, dekorativa pappersrosor från bland annat tillverkaren Prima Marketing. Många olika färger per förpackning ger ännu bättre matchning! Rosorna sitter oftast på en grönklädd stålstjälk som kan tas bort med tång, eller användas som fäste. Vackert till all scrapbooking, korttillverkning, hemmagjorda alster och andra pysselprojekt. Rosorna limmas förslagsvis fast med limpistol eller flytande lim.

Tygblommor med hållbarhet

Med dessa välgjorda tygblommor i många olika nyanser och sorter hittar du snabbt din favorit till dina scrapbooking kort eller layouter. Skapa vackra blomsterarrangemang till dockskåpet eller 3D tavlan. Varför inte prova att göra en hårprydnad eller brosch av en rosenbukett! Glitterlim förhöjer intrycket på allt pyssel och ger ett härligt glitter. Vi har satinrosor som i utseende påminner mycket om sidenrosor.

Mulberry rosenknoppar

Här hittar du större och mindre buketter med blomknoppar, vackra handgjorda små konstverk att matcha dina andra blommor med. Förtjusande på dopkort eller bröllopsinbjudningar. Någonting knoppas.

Handgjorda pappersblommor

Scrapbookingblommor på albumlayouter

 

Scrapbooking layout med blommor

Läs mer
Stäng
Produkter