• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Julband

Julband Julband Pyssel
Julband och julsnöre för alla tillfällen! Perfekta till scrapbooking och julkortstillverkning!
Tips! Byt ut presentsnöret på paketet mot vackra julband, så piffar man enkelt upp alla vanliga enformiga julklappar. För mer julklappsinslagning titta här.

Populära produkter

Julsnöre

Ett julsnöre är en levande juldekoration för såväl julkort som det altrade jul konstverket. Allt julpyssel kan dekoreras med vackra mönstrade julsnören. Det finns ett otroligt stort utbud av snören till julpysslet så som tvinnade- mönstrade- glittrande- rustika- vintage- flätade- julsnören med mera. Det är endast fantasin som sätter dina gränser.

Julpyssel garn tomtar

Kanske är du en av alla dem som älskar små söta och urgulliga garntomtar i alla dess färger och designer. Ett mycket roligt och enkelt julpyssel som egentligen inte kräver några som helst kunskaper om virkning eller stickning. Det går även att använda annat band än garn som till exempel hampa. Julpyssel med garn ett traditionellt julpyssel för en lite mer gammaldags känsla i julgranen eller julgardinen.

Julband till julklappspåsar

Dekorera dina julklappspåsar med vackra satinband, glittrande snören och krusade presentsnören. Stämpla dina julpåsar med julstämplar och stansa ut texter och julmotiv med juldies. En jul stans med motiv av ängel eller julgran kan pynta en tråkig papperspåse.
 

Läs mer
Stäng
Produkter