• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Art Metal Färg

Mask målad med Art metal färg Öronhänge med pärlor målade med Art metal färg Julby målad med Art metal färg art metal färg på ljusstake

Art Metal är en effektfärg som ger dig en vacker, täckande lyster på dina alster. Färgen är vattenbaserad och har hög pigmenthalt. Använd metallfärgen till att sätta glans på dina hobbyarbeten, scrapbooking eller mixed media-konstverk. Schjerning är ett gammalt danskt företag som utvecklat miljövänliga färger och lim som alla barn och vuxna kan använda utan risk för hälsan. De har fått miljöpris för sina produkter redan 2004 och fortsätter alltjämt med sin miljöutveckling. Du kan utan oro använda deras vattenbaserade produkter. 

Populära produkter

Art Metall Färg

Art Metal färgen är en vattenbaserad hobbyfärg med metallisk lyster. Vattenfast. Färgen är mycket täckande och innehåller en stor mängd metalliska och pärlemorglänsande pigment som ger en vackert glänsande yta även på mörkare underlag. Färgen kan användas på kartong, trä, metall, papper och terrakotta, tänk på att en del material kan behöva målas två gånger även om det är ett mycket täckande färg. Art metal färg finns i 10 metalliska nyanser och kommer i både 30 ml förpackning och 250 ml. Se gärna våra färdiga paket som innehåller sex stycken utvalda färger.

Påskägg med metallglans

Grunda dina ägg som kan vara naturliga, av trä, plast, glas eller papiermaché med någon av A- Colorfärgerna

Dekorera dem sen med effektmönster i metallfärg. Om du inte vill göra dem hängande så kan du limma fast dem på en golfpeg med limpistol och använda dem som krukdekoration. Vackert tillsammans med fjädrar!

Här hittar du flera olika guldtoner samt silver och kopparlyster i större och mindra förpackningar. Pålitlig produkt från danska Schjerning.

Läs mer
Stäng
Produkter