Akrylfärg hobbyfärg i över 200 olika nyanser

Akrylfärg | Hobbyfärg

Akrylfärg med hög täckförmåga, som passar till de flesta underlag. Pigmentstark hobbyfärg för nybörjare och proffs. Välj mellan blank eller matt färg, metallic, glitter eller neon. Vattenbaserade, A-märkta och CE-godkända, och således också särskilt lämpliga färger för barn. Perfekt till papper, sten, trä, kartong, keramik m.m. Penslarna tvättas i ljummet vatten. Besök gärna Penslar & Målaredskap Till Färg för att hitta paletter, penslar och förkläden m.m.

Populära produkter

Måla med Hobbyfärg

Akrylfärg är perfekt som plakatfärg eller till papper, kulisser, trä, papp m.m. Hitta dina favoriter bland våra populära färger och allmogefärger. Tjocka, kvalitativa färger med mycket färgpigment som används flitigt inom både pyssel och hobby, men också till konstnärer och hemmapysslare. Passar alla åldrar, från minsta små handavtryck i färg på en bebis, till en proffsig veterankonstnär. Färgen torkar snabbt och blir permanent när den väl har torkat. Därför passar vår Plus Color och A-Color också till utomhusbruk, men kan behöva efterbehandlas med en lack som tål väder och vind. Akrylfärg fäster bra på torra, rena och fasta underlag.

Akrylfärg utomhus

Nu när solens strålar börjat titta fram och det blir varmare i luften så är det dax att ta med sig pysslandet ut! 
Ta med dig staffliet, penslar, papper samt lite färg och promenera ner till stranden och måla av solnedgången, gå ut i skogen med barnen och samla material som ni sedan målar och dekorerar tillsammans eller varför inte göra trädgården lite mer färgsprakande med målade stenar? Våra hobbyfärger fäster på sten men bör behandlas med lack för att tåla väder och vind. 

Inred med Hobbyfärg

Att måla om hemma är ett enkelt och roligt sätt att förnya hemmet. Släng inte dina gamla möbler du tröttnat på, med lite färg och en pensel så är du snabbt igång och dina möbler och dekorationer blir som nya igen. Akrylfärg fungerar utmärkt på trä, keramik m.m. Följ sommarens trender och inred ditt hem i guldiga toner med hjälp av hobbyfärg i guld eller häng på glittertrenden och testa någon av våra glitterfärger. Oavsett vilka färger du väljer så kommer du att få ett fantastiskt resultat med våra flytande akrylfärger.
För en mer unik stil kan vi rekommendera att använda någon av våra schabloner som ger dina möbler eller dekorationer de där lilla extra.

Hobbyfärg för barn

Att måla med akrylfärg har alltid varit en populär aktivitet hos barnen, och hos oss hittar du mängder av giftfria, vattenbaserade och CE-märkta färger så att barnen kan pyssla, måla och dekorera så mycket de bara orkar och har lust med. Alla våra färger är inbördes blandbara så barnens kreativitet kan flöda fritt.

Akrylfärg i set

Hos oss kan du köpa färger billigt i flera olika färger och varianter. Här hittar du passande set med basfärger, neonfärger, till högtidspysslet osv.
Vi har även billig hobbyfärg i storpack som är perfekt till skolklassen, pysselgruppen osv.

Produkter