• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Canvas Målarduk Storpack

   

Populära canvasdukar i olika storlekar för så väl hobbybruk, som för konstnärer! Grundmålade, oblekta målardukar med uppspänd på blindram, med sömfri kant som är fäst på baksidan. En blindram är en träram på vilken man spänner upp en målarduk, vars spänning sedan kan justeras med kilar i ramens hörn. Du kan måla med vilken sorts färg du vill, men storfavoriten hos många är akvarell, hobbyfärg eller konstnärsfärg.

Populära produkter

ArtistLine Canvas Svart

Du kan måla direkt på den mörka bakgrunden eller applicera bilder och text på den till en personlig tavla (mixed media). 
 

ArtistLine canvasdukar

Målarduk i canvas för olja- akryl och blandtekniker. Vit, oblekt bomull uppspänd på blindram. Finns i olika storlekar och med ett djup på 1,6 cm- 3,7 cm.

ArtistLine

är ett väl beprövat märke som håller färgen år efter år och som även kan målas över med vit färg och användas igen. Välj din favoritstorlek i vårt stora urval! Finns även i svart duk. Dessa djupa dukar behöver knappast ramas utan kanten blir en del av motivet.

ArtistLine Canvas silhouette

En duk i samma fina kvalitet som ovan men med ett mönster på baksidan som kan skäras ut till en silhouettemålning kanske som fönsterprydnad eller relieftavla.

 

Canvas målardukar 

Kristinas Scrapbooking erbjuder ett imponerande urval av Canvas målardukar i större kvantiteter, vilket är perfekt för konstnärer och kreativa entusiaster. Dessa större kvantiteter av canvasdukar utgör en kostnadseffektiv lösning för dina konstnärliga projekt.

 

Med en uppsättning av Canvas målardukar får du tillgång till många högkvalitativa dukar, vilket ger dig friheten att utforska din konstnärliga vision utan begränsningar. Vi erbjuder olika storlekar och format, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta duken för ditt projekt, oavsett om det är små detaljer eller storslagna konstverk.

 

När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Våra Canvas målardukar är tillverkade för att möta de högsta standarderna och hjälper dig att skapa konstverk som imponerar.

 

 
Läs mer
Stäng
Produkter