Julpyssel Papper

    
Mönstrade och enfärgade julpapper. Bokmärken, glitterpapper, kartong, paper pads, pappers strimlor, presentpapper, topper sheets och vintagefoton. Allt för julpyssel med barn, julkortstillverkning, hemmagjort jul pyssel och roliga pappersutklipp!

 

Dragspelspapper, doo bee pops eller honeycomb paper hamnade här bland annat smått och gott. I övrigt kategorierna i vår webbshop gömmer sig oftast de riktiga godbitarna.

    
Underbara, gamla vinter- och julmotiv. Ibland har man inte tillräckligt med tid att stämpla och måla ett kort. Då kan ett vintage foto vara räddningen. Används också för att skapa en mer vintage-känsla till dina kreativa projekt.

    
Topper Sheets. Ibland har man inte riktigt tid att stämpla och måla ett kort. Då är toppersheets en snabb och bra ersättning. Färdigmålade stämplar på vit kartong, som enkelt limmas fast på framsidan av ditt kort. Dekorera efter egen smak.

    
Paper Pads, kallas även pappersblock. Oftast matchar pappren varandra så det är lätt att skapa. När en tillverkare släpper en pappersserie, är det perfekt att köpa paper pads, för att få alla papper i serien, och dessutom lite billigare. Ibland ingår matchande klistermärken. Klicka in på varje produkt för att läsa mer om mått och antal.

    
Papper med julmotiv, scrapparens paradis. Man kan väl aldrig få för mycket papper? Eller..? Använd hela papperet till album layouter, eller klipp / skär ut och använd bara den bit du vill ha, och spara resten till kommande pysselprojekt. Med spillbitar kan du göra mycket annat roligt! Papperna i denna kategori kommer från olika tillverkaren, och håller ca 140-180 ytgram. Mått: 30,5 x 30,5 cm, vilket är detsamma som 12"x12", ett standardmått inom scrapbooking.

    
Glitterpapper hör julen till, om det så är julkort, hemmagjorda adventskalendrar, julpyssel eller paketinslagning! Våra papper håller hög kvalitet, går utmärkt att vika, och fäller ej glitter som många andra glitterpapper gärna gör. Torrembossa med din stansmaskin, stansa ut bokstäver, eller klipp egna figurer till kort och pyssel. Observera att tjockleken, dvs. vikten, på papperna skiljer, så läs rubrikerna noggrant. Det är stor skillnad på papper och kartong.

    
Tjockare papper över 170 gram benämns oftast som kartong. Dessa ark är perfekta till kortbaser, papp-figurer, pyssel för barn och julgransdekorationer.

    


Köp 10 betala för 9! Gäller alla papper i hela butiken!

12"x 12" cardstock papper från Bazzill och Paper Accent. Perfekt stomme till scrapbooking kort och album layouter, men också till stansmaskiner och t.ex. vikning av askar. Kraftigt 180 grams-papper av hög kvalitet, vissa med lätt struktur, andra med slät yta. Klicka på valfritt papper för mer information.

     
Bygg egna kort på ett enkelt och smidigt sätt. Det enda du behöver är distanskuddar! Färdigutskurna figurer, ingen sax behövs! Lägg lager på lager med en distanskudde mellan varje lager för att få en 3D-effekt på dina julkort.

 

 

 

Produkter