• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Silkespapper - pyssel & hobby

Silkespapper till pyssel & hobby

Silkespapper är en tunnare variant av papper som kan användas de flesta sorters av pyssel men även som skydd till blommor, kallas även tissuepaper eller mjukpapper. Silkespapper är en fantastisk produkt som går att använda på otroligt många sätt, det är bara din egen fantasi som sätter gränser. För att skapa dekorationer med silkespapper behövs egentligen inte mer än pappret, en sax och lite lim men givetvis går det utmärkt om man så önskar att dekorera utförligare med tillexempel blommor, klistermärken eller Rhinestones. 

Populära produkter

Silkespapper

Silkespapper är naturligt vitt, men hos oss kan du även köpa papper som är färgade i de flesta färgerna som till exempel: rosa, svart, pastell, guld, grön och så vidare. Vi har även flertalet mönstrade sorter med tryck. Handlar du till förskoleklassen kan någon av våra billiga och prisvärda storpack med silkespapper vara ett bra alternativ men är du mer intresserad av att använda pappret till att skydda ömtåliga saker vid förflyttning finns det även att köpa på rulle. 

Pompoms av silkespapper

Pom pomer är en häftig dekoration som ger det där lilla extra till fest och kalasdukningen, de kan köpas färdiga eller pysslas ihop själv med hjälp av silkespapper och snöre. Gör egna vackra pastellfärgade bollar till påskpysslet, röda hjärtan till julpysslet, eller våriga pappersblommor i massor med härliga färger. Alla våra silkespapper är givetvis syra och ligninfria. Köp silkespapper online hos Kristinas Scrapbooking.

Silkespapper silver presentpåsarsilkespapper godiskorgSilkespapper blommorSilkespapper blomsterkorgar

Läs mer
Stäng
Produkter