• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Jul dies - Jul stans

Stans Julmotiv Punch Jul 

Med en hand-stans / punch, stansar du snabbt och enkelt ut dekorationer till jul pyssel och julkort. De kan inte stansa i tjockt eller hårt material, endast papper eller motsvarande material. Dies används i handvevade stansmaskiner. Resultatet, de utstansade figurerna i papper, ser dock likadana ut.

Populära produkter

Jul dies

Det har under åren tillverkats en oändlig mängd av olika jul dies med julmotiv för julpyssel. Varje jul släpper scrapbookingtillverkarna nya och vackra juldies. Det är något speciellt med att veva ut sina egna dekorationer ut stansmaskinen. Det finns elektriska stansmaskiner som är mycket bra och de har definitivt en permanent plats inom pyssel och scrapbooking. De kräver en hel del bordsyta och har sladdar så man kan inte sitta och pyssla på platser som inte har el. Faktum är att enkelheten med en stansmaskin kan kännas befriande om man vill komma ifrån vardagens all teknik och stress. Var sak har sin plats i tillvaron. 

Juldies Stansade julmotiv

Jul stans punch

Att använda en handstans är ett snabbt och enkelt sätt att få ut en vacker dekoration till julens alla pyssel. Vill du massproducera dekorationer så finns det på hobbynivå inget som klår en stans. Tänk på att stansar inte klarar att stansa i papper som är för tjockt. Det kan gå bra ett mindre antal gånger men med tiden blir stansen sned och förstörd. En stans är ett verktyg som precis som alla andra verktyg kan gå sönder om det brukas fel. Tips! Glittrigt mossgummi går utmärkt att stansa i, även om det i vissa stansar vill fastna lite. Vackert och unikt! Hitta dina favoriter av årets julpyssel papper och stansa dina egna juldekorationer DIY.

Dies Julkort Handstans Jul Julpyssel Stansar Rund julstans 

Läs mer
Stäng
Produkter