• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Presentsnöre - Presentband

   

Att ge bort en gåva är en speciell gest, och att packa in den ska vara lika roligt och meningsfullt. Med vårt sortiment av presentsnören och presentband kan du göra varje gåva speciell. Oavsett om du väljer vår praktiska presentsnöre strimlare, lekfullt barnpresentpapper, eller våra eleganta satin och tyg band, kan du vara säker på att din present kommer att göra ett oförglömligt intryck. Varje gåva förtjänar att presenteras på det mest strålande sättet, och med vårt utbud av presentinslagningsalternativ, kan du göra precis det.

Populära produkter

Presentsnöre strimlare - Gör vackra band ännu vackrare!

Varför inte lägga till en unik touch till dina gåvor med vår presentsnöre strimlare? Detta smarta verktyg gör det enkelt att skapa vackra, lockiga snören för att personifiera dina presenter. De kallas även bandstrimlare.

Presentpapper för barn och bebisar

Knappt något får barnens ögon att lysa upp lika starkt som en färgstarkt inslagen present. Vårt utbud av barnvänligt presentpapper är lekfullt och livligt, perfekt för att göra ditt barns födelsedag eller jul ännu mer speciell. Vi har allt för festen och dukningen.

Satin presentband är lyxigt

För de tillfällen när bara det bästa är tillräckligt bra, erbjuder vi ibland lyxiga satin presentband. Dessa högkvalitativa band lägger till en elegant touch till alla presenter, oavsett om det är en födelsedagspresent, ett bröllopsgåva eller en jubileumsgåva.

Tyg presentband för presentinslagningen

Våra tyg presentband är det hållbara, återanvändbara alternativet till traditionella presentband. Med en mängd olika färger och stilar att välja från, kan du hitta det perfekta bandet för att matcha ditt presentpapper och komplettera din gåva. Man kan stryka banden för att få de, jämna och fina igen. Om det går att undvika använd inte lim.

Läs mer
Stäng
Produkter