• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Målartejp

Vaser målade med hjälp av maskeringstejp Ljus målade med hjälp av maskeringstejp Dekorativt ljus målade med hjälp av maskeringstejp Påskägg målade med hjälp av maskeringstejp
Smidig och lättanvänd maskeringstejp för målning, fixering och märkning. Målartejpen kan enkelt rivas av och du kan arbeta snabbt utan sax eller andra verktyg. Perfekt till målning, renovering, ommålning av möbler och dekorering där du behöver skarpa kanter. Tejpen kommer i rullar om 50 meter i bredder på 9, 25 och 50 mm.

Populära produkter

Skarpa kanter med målartejp

Målartejp, eller maskeringstejp, används flitigt till oljepastellkritor och akvarellkritor. Tejpa ditt ritpapper i kanterna, hela vägen runt arket. Måla sedan med pigmentrika oljepastellkritor, ända ut i kanterna, och dra bort målartejpen för att få knivskarpa kanter runt ditt verk.

Teckna med målartejp Målartejp

 

En lista på målartejpens mångsidighet

 

Dekorera väggar med geometriska mönster

Använd målartejp för att skapa snygga och symmetriska geometriska mönster på dina väggar. Det kan vara allt t.ex ränder,  trianglar eller kvadrater.

 

Skapa egna konstverk

Ge dig själv konstnärlig frihet genom att använda målartejp som en del av ditt konstverk. Skapa abstrakta målningar genom att överlappa och måla över målartejpen, och när färgen har torkat, dra försiktigt bort tejpen för att avslöja dina skarpa linjer och former.

 

Personlig presentinslagning

Gör dina presenter extra speciella genom att använda färgglad målartejp som presentinslagning. Du kan skapa mönster, rutor eller andra dekorativa element som ger dina presenter en unik touch.

 

Skapa unika dekorationer på glasburkar

Använd målartejp för att skapa eleganta och kreativa dekorationer på glasburkar. Måla över tejpen och när det torkar, ta bort den för att avslöja ett vackert och transparent mönster på glaset.

 

Organisera och märka

Använd målartejp för att organisera och märka saker i ditt hem eller arbetsplats. Du kan använda olika färger för att koda och kategorisera olika objekt och ytor.

 

Skapa DIY-inramade konstverk

Rama in ditt favoritfoto eller konstverk med hjälp av målartejp. Skapa en dekorativ ram runt bilden genom att placera målartejpen runt kanterna på ett tomt foto eller konstverksram.

 
Läs mer
Stäng
Produkter