Kuvert C5

C5 kuvert är det format på kuvert som man oftast får sina räkningar i. Enligt många inte det vackraste formatet. Dock med sina fördelar. Det kräver endast en vikning av ett A4 papper för att det ska passa i kuvert. Chansen att man råkar sprätta upp kuvertet med en brevkniv och råkar skada innehållet, är också liten om man lagt brevet med vikningen nedåt.

Populära produkter

Kort A5 mått

Formatet A5 är en kort storlek som är anpassad för att passa kuvert med formatet C5. Mått på kort tillverkade i A5 format är 148 x 210 millimeter. Vilket motsvarar ett halvt A4 papper eller om man så vill ett dubbelvikt A4 skrivarpapper. Med endast en vikning så får A4 pappret ett mindre skrynkligt intryck vilket kan vara av vikt när man skickar viktig korrespondens.

Kuvert med fönster

Fönster kuvert används med fördel när man med skrivare skrivit ut adressen. Det minskar mängden arbete jämfört med att skriva adressen för hand eller att klistra på adressetiketter och garanterar att brevet inte råkar stoppas i fel kuvert. Adressen får även ett extra skydd mot slitage i posthanteringen. Vi erbjuder kvalitativa och prisvärda kuvert med fönster.

Kuvert C5 mått

Kuvert C5 mått är 162 x 229 millimeter. Det gör att man kan skicka papper direkt utskrivna från en skrivare som endast behöver vikas en gång på mitten. Detta minskar hanteringen och ger mertid till annat. Ett praktiskt format för officiella försändelser.

Produkter