• Moms visas:
Du har 599 kr kvar till fri frakt

Akvarellkritor

Akvarellkritor Måla akvarellkritor 
Akvarellkritor för alla förmågor

Vi har ett brett utbud av akvarellkritor för både nybörjare och de mer avancerade och vana konstnärerna. Med en akvarellkrita kan du styra över färgflödet och du kan blanda torra färgpartier med vattenbehandlade. Du kan använda dem för att förstärka konturer och partier i din akvarellmålning.

Populära produkter

Gallery Akvarellkritor i studiokvalitet

Gallery Akvarellkritor är högpigmenterade och ljusäkta. Finns i många härliga nyanser. Använd en styv pensel till att blanda färgerna med vatten. Gallery akvarellkritor ger dig unika färgskiftningar och kontraster. Säljs i förpackning med blandade färger. Klicka på vald produkt för att se en inspirationsfilm.
 

Måla med akvarellkritor för ett bättre mående

Med akvarellkritor kan du få härliga färgkombinationer i dina målarböcker och mandalamålningar. Att måla med akvarellkritor är en härlig meditationsform och färgskapandet lyfter din själ och skapar välmående på alla plan. Ilska och stress finns inte med när du skapar. Låt din fantasi flöda och du kommer att känna ett nytt välmående!
 

Akvarellkritor Teknik

Akvarellkritor kräver viss övning, men bli inte förvånad om resultatet blir över förväntan redan från start. Vid första anblick är ditt målade verk en vanlig teckning med kritor. Men när du tillför vatten, skapas en läcker effekt. Det är både kul och spännande att måla med akvarellkrita, och tillföra vatten för att skapa sömlösa övergångar och vackra bakgrunder. Använd akvarellpapper på block, med limmade sidor, för att arket inte ska krulla sig medan du målar. Har du inget limmat akvarellblock kan du använda målartejp (maskeringstejp) och tejpa fast pappret på bordet. Ha gärna ett ark plast eller plastficka under pappret för att skydda bordet.

Välkommen att se alla våra andra kritor!
 

Läs mer
Stäng
Produkter